Ezek szerint tényleg teljesen új Warzone map vár minket a második szezonban.

Korábban rengeteg érkező újdonságot átnéztünk már a hamarosan debütáló Call of Duty: Black Ops Cold War második szezonjából. Jönnek új mapok, új fegyverek és új multiplayer módok is, azonban a nagy Warzone kérdést valahogy még mindig homály fedi. Tényleg egy új map veszi át a helyét sokunk kedvencének, Verdansknak? 

Az igen megbízható forrásokkal rendelkező ModernWarzone névre hallgató leaker nemrégiben Twitteren posztolt, először csak annyit, hogy „Március 11” majd pedig egy képet, egy hatalmas robbanásról. „Kaboom”. Mindannyian sejthetjük már, hogy mire is szeretne célozni az illető.

Nézzük hát a tweeteket:

 

Tehát a spekulációk szerint ugyebár a második szezon POI-jét tekintve rohamosan közeledik Verdansk felé egy olyan hajó, amely a Nova-6 gázt szállítmányozza. Ez a hajó lesz minden baj forrása, amely valamiféle robbanást indít majd el, ezzel játszhatatlanná téve a térképet. Az ezt felváltó mapról szóló cikket ITT nézheted meg. 

Mindenesetre hamarosan megtudjuk az igazságot, de az biztos, hogy nagyon sajnálnánk ha teljesen eltűnne ez a szuper map a játékból … 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×