Szerintetek hány darab térkép jön most?

A Call of Duty fejlesztői által közzétett bejegyzésnek köszönhetően korább már átnéztük az érkező multiplayer módokat, amelyek igen szórakoztatónak bizonyultak. Most itt az ideje, hogy átnézzük az érkező térképeket is.

Irány a dzsungel!

Apocalypse (6v6)

Üdvözlünk a laoszi dzsungel kartell bázisán, az Arany Háromszög szívében: Apokalipszis. Mivel a hírek szerint a Perseus-erők elrejtik a legfontosabb intelligenciákat Laoszban, a CIA legjobbjai készen állnak arra, hogy minden lehetséges bizonyítékot összegyűjtsenek a Nova 6-ról … és Adler hollétéről. Ez a kis/közepes méretű map az agresszívabb játékstílusú playerek számára készült.

Golova (Multi-Team)

Úgy tűnik, hogy Golova hagyományos orosz falu, amely a festői Ural-síkságon helyezkedik el, de a felszíne alatt sötét titkot rejt magában tervezője és alkotója, Nikita Dragovich. A Numbers program kibővített tesztterepeként Golova rengeteg harci lehetőséget kínál az egész városban, egy hatalmas templomtól a házsorokig és az ipari parkig.

Mansion (2v2, 3v3)

A kubai Havannában található Hefe kastély szolgál a kis térkép otthonaként, mely két udvart választ el: egy keleti két pálmafával és egy pavilonnal, egy nyugati pedig egy szoborral és a sajnos már nem működő szökőkúttal. Ezek a nyitott terepek, némi fedezékkel igen heves tűzharcoknak lehetnek otthonai.

Miami Strike (6v6)

Rise and shine, Miami … hamarosan behatolunk az Ocean Park Drivera. A város jól ismert élénk színes falfestményeitől kezdve mindent megtalálunk itt ami Miamira emlékeztet. Legyen szó akár egy feszült Hardpoint csatáról, vagy bármi más szoros helyzetről, Miami utcáin mindig fennáll a forróság.

Szerinted melyik map ígérkezik a legjobbnak?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×