A PUBG stúdió igazgatója interjú keretében válaszolt a nemrég debütált Ranked rendszert érintő legfontosabb kérdésekre.

A mai játékok egyik legfőbb erőssége, ha aktívan odafigyelnek a játékosok hangjára. A kérésekre, a hibajavításokra és az újításokra. Legyünk őszinték, a PUBG az utóbbi időben nem állt éppen a csúcson ebben a tekintetben, most azonban mintha valami elkezdődött volna.

Úja Anti-Cheatek és Ranked rendszer is debütált a játékban, a közösség tetszését mégsem sikerült kivívni.

A csalók elleni küzdelem továbbra is nehézkes, még a profik is kiakadtak a Ranked csalók mennyiségén. Emellett az új módot pedig már most sok egyéb támadás is éri. Túl sok a Sanhok és a barátok sem tudnak együtt játszani. Brian Corrigan, a PUBG stúdió igazgatója szerint viszont a Ranked pont olyan lett, amilyennek a játékosok kérték.

“A játékosok már évek óta kérlelnek minket a Ranked rendszerért. Minden kérdőívben és fórumon ez lett a legnépszerűbb kérés, elérkezettnek láttuk tehát az időd az élesítésre. Az új mód azt adja, amit a játékosok kértek: a skill lemérésének lehetőségét és SUPER beállításokat publikus meccseken.”

A stúdióvezető szerint azért a Ranked volt a legfontosabb a PUBG játékosok számára, mert így végre nyomon követhetik személyes fejlődésüket.

“A PUBG játékosok egyedülálló bázist alkotnak. Általánosságban elmondható róluk, hogy rendkívül elkötelezettek a személyes fejlődés irányába. Eddig azonban nem biztosítuttunk lehetőséget, hogy összemérjék magukat másokkal. KDA, helyezések, Chicken Dinnerek száma és ADR volt eddig a fokmérő. Mostantól viszont a magasabb rang jelenti a magasabb ügyességi szintet.”

Az összemérhetőségen túl viszont a SUPER beállítások és kevesebb random faktor is vonzó lesz szerinte.

“A Ranked mód kivesz egy kicsit a random dolgokból, mint például a red zone eltörlése. Ezt a két dolgot kérték, mi megadtuk nekik.”

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×