Úgy tűnik még 5 Anti-Cheat sem elég, a PUBG még most is tele van csalókkal. A cheaterek ráadásul a ranked legtetejéig képesek felcsalni magukat.

A legtöbbeknek valószínűleg nem kell bemutatni BreaK-et, a TSM játékosa ugyanis elég népszerű a Twitch-en, de korábban profi játékosként is kipróbálta magát. BreaK híres arról, hogy a véleményét nem tartja magában, ez pedig ezúttal sem volt másképp. Az ex-profi játékos szerint ugyanis jelenleg élvezhetetlen a kompetitív mód, a meccsei nagy részében mindig feltűnik egy csaló, állítása szerint a mérkőzések 60%-ában találkozott cheaterekkel, ami elég magas arány.

 

BreaK egy videós bizonyítékot is csatolt az elégedetlenkedő posztja mellé, mutatva, hogy nem a levegőbe beszél.  És azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ők a platinum rang környékén helyezkednek el, azaz a legmagasabb szintekről beszélgetünk.

Ennek eléréshez persze elég sokat kell játszani, ezért is érthetetlen, hogy az anti-cheat miért nem szűri ki a hasonló eseteket.

Pedig nemrég már az 5.  anti-cheat megoldás került a játékba, az SMS megerősítő rendszerről nem is beszélve. Ennek ellenére egyre többször jön fel a téma, valószínűleg nem véletlenül. A jövőhéten pedig ingyenes lesz a PUBG, ezek után arra a pár napra lehet hogy érdemes lesz szüneteltetni a játékot…

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×