A Riot Games gőzerővel tolja előre új FPS-ét a VALORANT-ot. Néhány nappal a játékmenet bemutató után, itt az első hivatalos karakter spotlight.

A Riot Games úgy tűnik, addig üti a vasat, amíg forró, megérkezett egy bemutató videó, aminek főszereplője a VALORANT első karaktere.

Szinte alig mutatták be a legújabb kompetitív FPS első hivatalos játékmenet videóját, a játékosok máris azt követelték a kiadótól, hogy élesítsék a béta időszakot. Nos, mint kiderült, ez azért nem annyira egyszerű, de megnyugtatta a közösséget a Riot: már nyáron játszható lesz az új lövölde.

A megjelenésig tehát bőven van még idő, de szó ami szó, nagyon hátra sem dőlhetnek a fejlesztők, mert még csak házon belüli tesztidőszaka volt a címnek. Tény, az elsöprő sikert aratott a visszajelzések alapján.

https://www.youtube.com/watch?v=3S_7zvUWBKE

 

A jelek szerint nem teketóriázik a Riot Games, alig néhány nappal az első játékmenet bemutató után megérkezett az első karakter rövid ismertetője.

A tűzvarázslatot alkalmazó férfi a Phoenix nevet fogja viselni.

A videóból jól látszik, komolyan gondolták a fejlesztők azt a kijelentést: a VALORANT nem a képességekről fog szólni, ezek csupán kiegészítik a lőpárbajokat, s egy új, taktikus réteget adnak a játékhoz.

A hangok alapján személyiségük is lesz az irányítható karaktereknek, több jópofa szöveget is elsüt Phoenix a videó során, a győztes kör végén be is kiáltja, hogy quadrázni tudott.

Hivatalosan ugyan Phoenix a VALORANT első karaktere, de a korábbi leakek miatt már ismerjük Sage képességeit is.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×