Swag máris a világ legjobb Valorant (Project A) játékosa szeretne lenni. Ezért pedig még a CS:GO-ról is képes volt lemondani.

Swag, a híres amerikai CS:GO játékos elhagyta a Swole Identity szervezetét, és most egy darabig nem versenyez. Legalábbis addig nem, míg meg nem jelenik a Riot Games új PFS játéka, a Project A, avagy a Valorant – írja a Dot Esport.

A 23 éves esportolót korábban az egyik legtehetségesebb CS:GO játékosának gondolták, amikor még a Complexity és az iBUYPOWER csapatában villantotta meg tudását. Persze karrierje a botrányoktól sem volt mentes: 2014 augusztusában állítólag köze volt iBUYPOWER és a NetcodeGuides.com mérkőzés megbundázásához.

Miután kiderült, a Valve több játékost is eltiltott a versenyzéstől, köztük swag-et is.

Kép forrása: Liquipedia

2017-ben aztán újra versenyezhetett az ELS-ben és a DreamHack eseményeken. Azóta megfordult már a GX, a Torqued, a Lazarus és a Swole Identity (korábban Swole Patrol) csapatokban is. Swag-et a HLTV korábban a világ 18. legjobb játékosának is megválasztotta.

Februárban bejelentette hogy lemond a CS:GO-ról, helyette pedig szeretné belevetni magát a Riot Games új játékába, melyben szintén professzionális babérokra törne. Ha a Valorant valóban olyan jövő elé néz, mint amilyet jósolnak neki, akkor erre minden esélye meg is van. Reméljük korábbi botlásai nem árnyékolják majd be karrierét.

Szerinted jól döntött Swag?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×