Igazán forró téma mostanában a Riot Games új lövöldéje a gaming médiában. Most előkerült egy kép, ami teljes egészében mutatja be a Valorant váróját.

Néhány nappal ezelőtt pár szemfüles Twitter felhasználó nagy valószínűséggel rábukkant az eddig csak Project A-ként ismert új Riot Games FPS tényleges címére. Mint kiderült, a Valorant címet kaphatta. Eszerint a jövőben így fogjuk mi is nevezni a projektet egészen addig, amíg hivatalosan meg nem cáfolja a Riot.

A karakter központú lövölde sokak szerint a Counter-Strike és az Overwatch szerelemgyereke is lehetne, épp ezért széles körben várják a játékosok a megjelenést. A belsős tesztelésen résztvevő profi esportolók és újságírók nagy jövőt jósolnak a címnek, elmondásaik szerint könnyedén meghódíthatja a Valorant mind a nyugati, mind pedig a keleti piacot.

A Valorant várója – ValorantTheGame Twitter

Néhány napja kering pár képrészlet a Valorant lobby-járól, most viszont végre ráakadtunk a teljes képernyőfotóra. Az alfa időszakát élő játék várója már most is ízlésesen néz ki, bár jól láthatóan még csak az alapvető információkat közli a játékosokkal.

A képernyő bal oldalán a választott karaktereket listázza a kliens, alatta egy kis chat-ablak látható. Középen a választott karakterünk teljes alakos modellje, alatta pedig egy csúszkán a többi hős ikonja pihen. Jobb oldalon pedig a választottunk képességeit láthatjuk, részletes ismertetővel. A szemfülesek a bal felső sarokból kiszúrhatták, egy Unranked játék váróját látjuk, vagyis kompetitív ága is biztosan lesz a Valorantnak.

Három karaktere neve látott napvilágot a leaknek köszönhetően, a játék első hősei között lesz Brimstone, Viper és Sage.

Ahogy az lenni szokott, valószínűleg itt is lesznek gyógyító, támadó, védekező és tank karakterek. Sage a kiszivárgott képességei alapján a gyógyító kategóriát fogja erősíteni, többek között újra is éleszthetjük majd vele társainkat.

Azt csiripelik a madarak, hogy akár már márciusban elindulhat a Valorant béta tesztje, mi pedig nagyon reméljük, hogy így is lesz!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×