Egy kitartó Minecraft játékos csodálatos Cyberpunk városrészt épített, majd effektekkel gyönyörű képet alkotott.

Talán mondhatjuk, hogy a Minecraft a kreatív elmék Mekkája, ahol szinte bármi lehetséges, amennyiben valaki kitartó. Az évek során nem egy elképesztő alkotást láttunk olyanoktól, akik Minecraftban alkottak csodát.

Egy csapat majd 9 évig építette Középföldét, nemrégiben megjelent a játszható Harry Potter Minecraft RPG, elkészültek a játékban a CS:GO mapok, megjelent Baby Yoda, sőt emésztőrendszert is építettek már a játékon belül.

Ami azt illeti, a Cyberpunk is volt már a Minecraft témája, korábban ugyanis egy zseniális várost építettek fel, elképesztő részletességgel.

 

Most egy újabb Cyberpunk render kap főszerepet, melyet nemrég osztottak meg a Redditen. A felhasználó Deltagon valószínűleg nagyon szeretheti a Cyberpunk témát, ugyanis heteken keresztül dolgozott egyetlen épületen, hogy végül olyan képet készítsen, amiről akár azt is elhinnénk, hogy igazi kép, ha nem tudnánk, hogy a Minecraftban készült.

Kép forrása: Reddit

Persze a kép készítésének folyamata is volt, melyet a készítő jól szemléltet a projekt Imgur oldalán. Kezdetben például így nézett ki:

Kép forrása: Imgur

Nem ez az első alkalom, hogy a felhasználó hasonló képet készít a Minecraftban épített városrészeinek felhasználásával. Körülbelül 10 hónappal ezelőtt ezt készítette:

Kép forrása: Reddit

Egyértelmű tehát, hogy a Minecraftban készült alkotások és az abból készült látvány miatt a játék lehet akár egy művészi eszköz is. A hamarosan megjelenő várva várt Cyberpunk 2077 című játék valószínűleg ismét sokakat inspirál majd.

Ki tudja, a jövőben még akár az is lehetségessé válik, hogy a Minecraft művészek olyan híresek és elismertek lesznek, mint a legnagyobb sztárok és művészek a történelem során.

Te alkottál már valamit a Minecraftban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×