A kis Yoda nem csak a közösségi oldalakon nagyon népszerű, de a gamerek körében is. Most megjelent a Minecraftban, ahol bebizonyítja, hogy vele van az erő.

Függetlenül attól, hogy a Disney+ szolgáltatásban jelent meg a Mandalorian sorozat, mely jelenleg nem minden országban érhető el, kevesen vannak, akik a közösségi médiában ne hallottak volna a kis Yodáról. A kis karakter számos mém, rajongói poszt és internetes hír témája lett, most pedig valaki beépítette őt a Minecraft világába.

A Youtuber MilesPlayz készítette azt a Baby Yodat tartalmazó Minecraft Datapack-ot, amivel mi magunk is találkozhatunk vele. Az előzetes nem csak a Star Wars egyik legkedveltebb karakterét mutatja „pixelesen”, de lehetővé teszi az erőhasználatot is a játékban. Baby Yoda egy zombit repít fel.

 

A videóhoz fűzött megjegyzésekben Miles Playz azt írja, hogy Baby Yoda társként lehet jelen a játékban, követve a játékosokat, együtt kalandozva úgy, mint a filmsorozatban. Sokak örömére még olyan animáció is készült, amiben levest eszik. Nyilván sok Star Wars rajongó várja, hogy vele kalandozzon a Minecraft-ban, így az előzetes megjelenése óta elérhetővé vált a letölthető pack is.

https://www.youtube.com/watch?v=9f3C7FZllmw

 

Persze nem ez az első eset, hogy Baby Yoda megjelenik a videojátékokban. Nemrég valaki olyan modot készített, amivel a Star Wars Battlefrontban is megjelenhetett, sőt valaki a Pokémon Sword and Shield játékban készített neki Pokédex oldalt.

Baby Yoda a Star Wars Battlefront 2-ben – Kép forrása: GameRant

Te kipróbálod Baby Yodát a Minecraftban?

×