A Cyberpunk 2077, ami az egyik legjobban várt játék jelenleg, sok alkotót inspirál. Most egy csapat olyan várost épített a Minecraftban, amitől eláll a lélegzetünk.

Az biztos, hogy már most nagyon sokan izgatottak a jövőre érkező Cyberpunk 2077 kapcsán. A CD Projekt RED játékában lehetőségünk lesz belelátni a neonmetropolisz, azaz Night City világába, annak minden társadalmi rétegével együtt. Az április viszont még kicsit messze van, így volt idő megalkotni egy csodás és elképesztően részletes Cyberpunk ihlette várost a Minecraftban.

A Minecraftban már sok elképesztő helyszín épült (például Középfölde), melyeket valamilyen film, vagy játék inspirált, ritkán látunk azonban ennyire részletes munkát. Miközben az alábbi videóban folyamatában is látjuk, hogyan emelkedtek a hatalmas épületek, elgondolkozhatunk azon, vajon mennyi idő kellett az végleges változat elkészítéséhez? No meg mekkora türelem?

 

A készítő Elysium Fire leírása szerint ez a nagyváros nem egy az egyben a Cyberpunk 2077 Night City nevű városa. Nincs közvetlen kapcsolat, ez csupán egy inspiráció, hiszen jelenleg még nincs fogalmunk arról, hogy pontosan milyen is lesz a valódi Night City. A projekt egyébként egy kollaboráció keretében jött létre, aminek az volt a célja, hogy valami egyedit alkossanak, amit a CD Projekt RED inspirált.

A város magában foglal egy ipari negyedet, szennyvíztisztító létesítményt, sőt szélerőmű-parkokat is. Helyet kapott egy nyüzsgő kikötő és tucatnyi neon felhőkarcoló, amelyeket különféle óriásplakátok és hologramok díszítenek. Az biztos, hogy a végeredmény után nehezen tudjuk elképzelni, hogy ez valójában a Minecraft.

Lenyűgöző munka, amit egyébként az alkotóknak köszönhetően te magad is megszerezhetsz. A készítők december 25-én, karácsony napján letölthetővé teszik a mapot. Na ez aztán a király ajándék!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×