Máris kiderült, melyik játékot vágja hozzánk ajándékba a jövő héten az Epic Games. Erre a benzingőzös bűnös élvezetre sem kell már sokat várni.

Gábor János

2024.02.09. – Az Epic Games Store következő ajándéka szóló és mulitplayer versenyjátékos élvezet egyben, amivel a kiadó ismét súlyos ezreket hagy a zsebedben. Nem ígér mást, csak vért, verejtéket, koszt és benzingőzt – persze a létező legélvezetesebb módon, afrikai sivatagi dűnék között.

Dakar Desert Rally

Ezt a játékot a valaha kifejlesztett legnagyobb és legepikusabb off-road ralli kalandnak nevezi az Epic Games Store. A Dakar Desert Rally az Amaury Sport Organisation legnagyobb versenyének valódi sebességét és izgalmát ragadja meg, a világ legjobb gyártóitól származó járművek széles választékával, beleértve motorkerékpárokat, személygépkocsikat, teherautókat, quadokat és SSV-ket. A játék egyedülálló kihívásokat kínál a tereprali-szimulációk rajongóinak és az alkalmi versenyrajongóknak egyaránt. Versenyezz ádáz online többjátékos versenyeken, vagy navigálj a hatalmas vadonban egyjátékos offline módban!

Ezt tényleg nem aprózták el: több mint 30 szakasznyi teljes ralliverseny a hivatalos 2020-as, 2021-es és 2022-es Dakar Rally futamokból – hivatalosan licencelt járművekkel, csapatokkal és pilótákkal, többjátékos és egyjátékos módban. Mindezt egy hatalmas nyílt világban, ami nem korlátozódik a pályákra és az utakra, szóval szerencsére ki lehet vele szakadni kicsit a valóságból. Óriási extra, hogy a Dakar Desert Rally nem éri be csontszáraz sivatagi körülményekkel (pedig adná magát), hanem mind a négy évszak megjelenik, teljes nappali-éjszakai ciklusokkal. Legyen szó hömpölygő homokviharokról, égető sivatagi napsütésről, esőről, hóról vagy mély sárról, a győzelemhez ezeket is le kell győznöd, nem csak a versenytársakat.

A Dakar Desert Rally alapjáraton 8280 forintba kerül az Epic áruházában, de ha kibírod a gázpedál nélkül február 15-e 17 óráig, akkor onnantól egy teljes héten át letöltheted és örökre megtarthatod.

Addig meg ezeket ne hagyd ki:

Ingyen a tiéd ez a túlfűtött anime és jópofa fantasy RPG – csak kérned kell

×