A Minecraftban épített Harry Potter világ már alpha verzióban is elérhető, így végre mi is felvételt nyerhetünk a kissé szögletes Roxfortba.

A Floo Network nevű modcsoport azóta is keményen dolgozik a Minecrafton belül épített Harry Potter játékon, mióta utoljára írtunk róla.

A csapat felépítette a boszorkány-és varázslóképzőt, ráadásul olyan szinten élhetünk benne, mintha mi magunk is kis varázslók lennénk. Az egész kb. olyan, mint egy ingyenes Harry Potter tematikájú RPG. Mindenhol egy-egy izgalmas rejtély vár, aminek a megoldásához okos trükkök és persze varázslatok szükségesek. Így juthatunk tovább a kvázi történetben, új helyszíneket és rengeteg easter egget felfedezve.

Januárban még csak a Patreon támogatók számára volt elérhető a játék, most pedig már eljutott az alpha szakaszba. Ahogy az előzetesben látható, még kviddics is játszható.

 

Persze a játékban nem csak a híres varázslóiskola lesz látható és elérhető. Elmehetünk Londonba, sőt sétálhatunk azon a bizonyos Abszol úton. A Minecraft Harry Potter RPG tehát alpha verzióban letölthető a csapat projektjének oldaláról.

Te kipróbálod?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×