Azt nem lehet mondani, hogy kreativitásból hiány lenne Japánban, ahol egy cég elképesztő asztali beállításokat, illetve ágyat kínál a gamer közösségnek.

Ma már jól tudják a marketingesek, hogy a „gamer” címkével mindent el lehet adni. Láttunk már többek között gamer szemüveget, gamer zoknit, sőt sok mindent mást, amire valljuk be, semmi szükség ahhoz, hogy gamerek legyünk. Sőt, ma már nem is nevezhető gamer-nek egy olyan hardver, vagy periféria, ami nem világít legalább 99 színben.

Korábban a világ megismerte tehát a gamer szemüveget…

 

Xbox tusfürdő kollekciót…

Kép forrása: Twitter

Gamer sört a Team Secret jóvoltából…

Kép forrása: Dot Esports

Épülnek az Atari gamer szállodák

Kép forrása: Atari

A PUMA nemrég előállt a gamer cipővel…

 

Gamer széket készített a Nissan….

Az IKEA is bemutatta innovatív gamer kiegészítőit…

https://youtu.be/oLqWQ67OI_A

 

És most itt van a gamer ágy

Nemrég pedig felfedeztük a Bauhütte japán oldalát, ahol elképesztő gamer felszerelést kínálnak a vásárlóknak. Van itt nem egy csodálatosan letisztult gamer asztal, mely a legkellemesebb és legprofibb élményt nyújtja a játékosoknak:

Kép forrása: Bauhütte

A képen látható gamer asztalok mindegyik része megrendelhető a cégtől, akár külön, vagy egyben is. Ami viszont a legérdekesebb az a gamer ágy konstrukciók, amik így néznek ki:

Kép forrása: Bauhütte

Kép forrása: Bauhütte

Kép forrása: Bauhütte

Kép forrása: Bauhütte

Kép forrása: Bauhütte

Kép forrása: Bauhütte

A gamer ágy természetesen több kivitelben kapható, attól függően, hogy milyen kiegészítőt kérünk hozzá. Ha a negyedik képtől látható kollekciót vesszük, akkor összesen 113,250 japán jent kell érte kifizetnünk, ami kb. 320 ezer magyar forintnak fele meg. Ne feledjük, hogy ebben maga a gép nincs benne, ezek csupán kiegészítők.

Minden Bauhütte gamer kiegészítőről találhattok infót a hivatalos oldalon, ám csakis japán nyelven.

Nos, ha valakinek a gamer ágy nem nyerte el a tetszését, akkor a végére itt van a Bauhütte gamer bőrönd kínálata, melyet kifejezetten a cosplay-kedvelőknek szánnak.

Kép forrása: Bauhütte

Neked hogy tetszenek a Bauhütte gamer cuccai?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×