Kezdem azt érezni, hogy mivel egyre népszerűbb gamernek lenni, minden cég kész valamilyen terméket eladni azzal, hogy rábiggyeszti a „gamer” jelzőt. Nemrég a PUMA döntött így.

Nem ez első eset, hogy valamelyik márka elgondolkozik azon, milyen nyereséges lenne kiadni valamit, ami kifejezetten gamereknek készült. A szokásos gamer perifériánkon túl volt már gamer szemüveg, gamer tusfürdő és sok minden más. A PUMA nemrégiben kifejezetten gamerek számára készített lábbelit – írja a Dexerto.

Az első játékosoknak készült PUMA termék az úgynevezett Active Gaming Footwear, melyet a leírás szerint beltéri és aréna használatra terveztek, kényelmes, jó tapadást biztosít, így a játékosok kiválóan alkalmazkodni tudnak a különböző játékmódokhoz.

Kép forrása: PUMA

Ami ennél is érdekesebb, hogy a zokninak funkciói is vannak, melyek kifejezetten hozzájárulnak az ATTACK és DEFENSE módokhoz, valamint a SEEK és CRUISE módokhoz. Hogy ezt pontosan hogyan kell aktiválni, vagy pontosan mit is takar, arról nem írnak. A PUMA szerint a tervezésnél a kényelmet, a tapadást, a légáteresztést vették figyelembe.

A bejelentés egy időben érkezett azzal, hogy Tyler ‘Ninja’ Blevins egy friss egyedi Adidas cipővel rukkolt elő. A Mixer streamer és az ikonikus cipőmárka ez év augusztusában jelentette az együttműködést, most pedig egy egyedi cipőt is bemutattak.

Kép forrása: Dexerto

Az Engadget nevű portál szerint a PUMA cipője nem tűnik ideálisnak székben, vagy kanapén történő játékhoz, sokkal inkább a nagy mozgást igénylő gamereknek lehet hasznos. Például AR vagy VR játékok használatakor.

A PUMA Youtube videóját egyelőre kevesen lájkolták, sokkal többen fejezték ki nemtetszésüket. Egyes kommentek szerint a cipő sokkal alkalmasabb vezetésre vagy táncra.

 

A termék jelenleg Angliában és Ausztráliában érhető el, 160 dolláros áron (kb. 47 ezer forint). Te vennél magadnak PUMA gamer cipőt?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×