Az Apex Legends Season 4: Assimilation előzetese végre megmutatja, hogyan is néz ki Revenant egy-egy képessége a gyakorlatban. Ma este minden kiderül.

Már tényleg csak órák kérdése és végre elindul az Apex Legends 4. évada, ami izgalmas előzmények után, a játék egy éves születésnapján lép életbe. Most már tudjuk, hogy az új „hős” Revenant lesz, aminek képességeiről a kiszivárgások árulkodtak eddig. Most azonban az új előzetesből többet is megtudhatunk – írja a Dexerto.

A Respawn nemrég egy különleges videóban is bemutatta a bérgyilkos történetét, a mostani előzetesben pedig akció közben is láthatjuk Revenant-et, aki bosszúra szomjazik. Ellensége maga a Hammond Robotics.

 

A friss előzetes nagyjából igazolja a korábban kiszivárgott infókat, tehát valószínűleg tényleg lesz egy Death Recall Ultimate Ability képessége, amely mindenkit megvéd a haláltól. Ahelyett, hogy társak meghalnak vagy knockolódnak, 20 HP-val élednek fel a lehelyezett totemnél – legalábbis a kiszivárgás szerint.

Nos, egy totem lerakása valóban látható, valamint az, hogy vírusszerű effekt jelenik meg a képernyő szélén. Olyan, mint, amit a Fight or Fright esemény alatt is láthattunk. Szintén látható, ahogy a Revenant kilő egy különleges füstgránátot, ami megbénítja és/vagy lelassítja az ellenfeleket. A karakter passzív képessége is beigazolódni látszik, amivel magasabbra tud mászni a falakon, ráadásul gyorsabban. Ezt nagyjából már láthattuk abban a kisfilmben is, amiben a Revenant egy épület falára mászik fel.

 

Annak ellenére, hogy a Revenant képességeit hivatalosan és pontosan még nem hozták nyilvánosságra, elég nyilvánvaló, hogy a Respawn nagyjából olyan képességeket alkotott, melyek korábban kiszivárogtak.

Ami azt illeti, nemsokára minden kiderül, hiszen ma este már bárki játszhat Revanant-ként az Apex Legends 4. évadásnak indulásakor.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×