A Warzone fejlesztői extra XP, Cash bónusszal próbálják rávenni arra a játékosokat, hogy egymás mellé landoljanak. Talán még működhet is.

2024.04.02. –A Warzone Season 3 napokon belül elstartol. Ha minden gördülékenyen lezajlik, akkor már április 3-án, azaz szerda este élvezhetik a játékosok az újdonságokat. Bőséges felhozatalra lehet számítani, ahogy kiderült a fejlesztői blogbejegyzésről. Egyértelműen Rebirth Island visszatérése szól a legnagyobbat, ám friss Field Upgrade vagy épp négy új fegyver is színesíti majd a játékot. A kozmetikai tárgyakról nem is beszélve, melynek köszönhetően az Activision és immáron a Microsoft pénztárcája is szépen gyarapodhat.

Nerfekben, buffokban sem lesz majd hiány, a Warzone játékosok ezeket a változásokat azonban csak a frissítés napján ismerhetik meg. A fejlesztők a hétvégén sem fogták vissza magukat, így hamar kiderülhetett, hogy a Squadokat extra jutalomban részesíti majd a Season 3. A Dexerto munkatársai össze is gyűjtötték a legfontosabb információkat a fejlesztéssel kapcsolatban. Nézzük is, hogy mivel ösztönzik extra csapatmunkára a Call of Duty fejlesztői a Warzone játékosokat a soron következő szezonban.

Mi is az a Warzone Squad Assamble és Squad Play bónusz?

Nem szokatlan a Warzone játékosoktól, hogy hiába játszanak Trios vagy épp Squads módban teljesen más helyekre esnek. Természetesen ezzel nincs semmi gond, ám ilyenkor kérdéses, hogy a csapat többi tagja mennyire tud segíteni az éppen bajba jutott játékoson, játékosokon. A Warzone fejlesztői pedig extra bónuszok ösztönözni szeretnék arra az összeállt gárdákat, hogy minél közelebb essenek egymáshoz. Ez nem csak a csapatnak, de a meccs elején zajló harcoknak is jót tehet, hiszen sokkal izgalmasabb tűzpárbajokra kerülhet majd sor.

A lehetősek tárháza

A Warzone fejlesztői az alábbi lehetőségekkel kalkulálnak:

  • Full Squad Landing (Quads):  A csapat összes tagja a kijelölt távolságon belül helyezkedik el egymáshoz képest.
  • Full Squad Landing (Trios): A csapat összes tagja a kijelölt távolságon belül helyezkedik el egymáshoz képest.
  • Two Half Squad Landing (Quads): Két-két játékos a kijelölt távolságon belül helyezkedik el egymáshoz képest.
  • Majority Squad Landing (Quads): Három játékos a kijelölt távolságokon belül helyezkedik el egymáshoz képest, ám a negyedik játékos nem.
  • Majority Squad Landing (Trios): Két játékos a kijelölt távolságokon belül helyezkedik el egymáshoz képest, ám a harmadik játékos nem.
  • Duo Squad Landing (Duos): A két játékos a kijelölt távolságon belül helyezkedik el egymáshoz képest.

A fenti lehetőségeknek megfelelően az alábbi jutalmakra érdemes készülni:

  • Mark the Landing: Minden egyes csapattag XP-t kap, ha megjelölik azt a helyet, ahová végül a csapat ugrik. Mindezt azelőtt, hogy a csapat első tagja leérkezne a földre.
  • Full Squad Landing (Quads, Trios): Full Squad Landing esetén a csapat bőséges extra XP és Cash bónuszt kap, illetve egy Supply UAV-t.
  • Majority Squad Landing (Quads, Trios): Majority Squad Landing esetén a csapat extra (-ám a Full Squad Landinghoz képest kevesebb-) XP és Cash bónuszt kap, illetve egy Supply UAV-t
  • Half Squad or Duo Squad Landing (Quads, Duos): A csapat a Majority-nél is kevesebb, de extra XP és Casht kap, UAV nélkül.

A Warzone fejlesztői tehát ezzel a fejlesztéssel szeretnék ösztönözni a játékosokat a nagyobb összetartásra. Nagy eséllyel célt is érnek vele, hiszen a fenti jutalmak jól jöhetnek majd a meccsek során. Hátrányba pedig senki sem szeret kerülni a Battle Royale meccseken. Azonban csak élesben derülhet ki, hogy mennyire hatékony ez az újdonság.

Ezt láttad már?

Mitől konzol egy konzol, ha PC alkatrészek vannak benne?

×