Március 31-én ért véget a közel két hétig tartó Counter-Strike 2 Major esemény. Koppenhága adott otthont az összecsapásoknak.

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban, hibajelenségekben ezúttal sem volt hiány. Ami azonban már egy fokkal szomorúbb lehetett, hogy a pénteki meccset megzavarta néhány tiltakozó néző is. Ezeket leszámítva azonban kifejezetten izgalmas és érdekes meccseket láthattak a játékosok. A döntő összecsapásra végül 31-én, pontban 20:00 órakor került sor. A Faze és a NaVi csapata esett egymásnak három pályán keresztül. A találkozót végül a NaVi nyerte, az utolsó pályán szinte átgázoltak az ellenfélen.

Bea „flashie” Viktort játékosként a Salamander és a Budapest Five csapataiban láthattuk utoljára villogni 2020-ban. 2020 decemberében aztán éles váltás következett. Kiszakadva a hazai CS:GO életből az amerikai CLG Red csapatát erősítette, immár edzőként. Gyümölcsöző kapcsolat volt ez, az alakulat 2023-as megszűnéséig rengeteg remek eredményt értek el együtt, kiválóan teljesítettek az ESL Impact szezonjaiban is. 2023 augusztusa óta pedig a Navi csapatát erősíti, mint elemző. Úgy tűnik, hogy az organizáció számításai be is jöttek, hiszen az első Counter-Strike 2 Majort sikerült megnyerniük, az éles szeműek flashie-t is kiszúrhatták a színpadon.

Torzsi is remek statisztikákkal játszott a Counter-Strike 2 Majorön

A MOUZ és ennek köszönhetően torzsi menetelése a TOP 8 szakaszban véget ért, ám a MOUZ több játékosa is igazán kitett magáért a lejátszott 6 meccs során. A Rating értékeket nézve torzsi a Major 4. legjobb játékosa volt, 1.27-es Ratingjét csak Brollan, donk és m0NESY tudta megelőzni. A közösség is így gondolja, hogy komoly potenciál lehet ebben az alakulatban még, reméljük ez így is lesz. Öröm látni, hogy ilyen rangos eseményeken is remekelnek a hazai Counter-Strike scene egykori jeles képviselői, legyen szó játékosként vagy elemzőként betöltött pozíciókról.

Borító: flashie/FBtorzsi/Twitter

Ezt láttad már?

Szex, idegen paraziták és Semmelweis doktor – Bődületes áprilisi film és sorozatkínálat a Netflixen

 

×