Április harmadikán visszatér a Warzone ikonikus pályája, Rebirth Island. Több újdonságot is magával hoz majd a kissé átalakított sziget.

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új szezon. Míg a Season 1 a Modern Warfare III tulajdonosoknak kedvezett, addig a Season 2 és a hamarosan debütáló Season 3 egyértelműen a Battle Royale rajongókat helyezi előtérbe. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy februárban és most, áprilisban is visszatér egy-egy ikonikus pálya. A Season 2 Fortune’s Keep szigetét hozta vissza az ingyenes kliensbe, most pedig Rebirth Island rajongói örülhetnek. A fejlesztők már 2023-ban jelezték a mapok visszatérését, ám senki sem sejtette, hogy mindössze két hónapon belül visszatér mindkét pálya.

Természetesen extra újdonságokban ezúttal sem lesz hiány, azaz új fegyverekre vagy épp Gulag változásokra is érdemes lehet készülni. Sőt, Rebirth Island sem teljesen változatlan formában tér majd vissza. Ide sorolhatjuk az Infil Strikes eseményeket. Ennek lényege, hogy a meccs kezdeti szakaszában a játék elpusztítja Water Tower, Prison, Lighthouse POI-k valamelyikét. Teljesen véletlenszerű, hogy épp melyik POI esik a játék áldozatául, ám nem árt majd felkészülni.

Interaktív képernyők is érkeznek Rebirth Island szigetére

Rebirth Island legújabb újdonsága a Smart Display nevet viseli majd. Több tucat ilyen kijelzővel találkozhatnak majd a játékosok a megújult pályán, legyen szó akár épületek belsejéről, akár kinti falakról. Az interaktív kijelző megjeleníti az éppen legaktívabb tűzpárbajokkal rendelkező POI-kat, de a 10, 15 vagy épp 20 ölést begyűjtő Operatorok nevei is kikerülhetnek a kijelzője. Ezen kívül pedig az is kiderülhet, hogy ki alkotta meg a Biometric Scannert a meccs során. Gyakorlatilag élő céltáblává válhatnak ezeknek köszönhetően a legjobb játékosok és csapatok, arról nem is beszélve, hogy azt is tudni lehet, hogy mely POI-t érdemes felkeresnünk, ha egy kis extra izgalomra lenne szükségünk. Ennek köszönhetően garantáltan nem fognak unatkozni a legagresszívabb játékosok sem a szigeten.

Ezt láttad már?

30 év alatt miért nem készült film vagy sorozat a világ legjobb képregényéből?

 

×