Az Epic Games Store soron következő ingyenes játéka kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretik a pörgős játékmenetet és a platformereket.


Németh Dávid

2024.02.29. – Ha szereted az ingyen bezsebelhető játékokat, akkor dörzsölheted a tenyered, mert egy igen izgalmas és pörgős platformert ad neked az Epic Games, amit vétek kihagyni.

Február 29-től egészen március 7-ig ingyenes az Aerial_Knight’s Never Yield.

Az Aerial_Knight’s Never Yieldben a játékosok Wally szerepébe bújhatnak, akinek az a küldetése, hogy visszaszerezze, amit elvettek tőle, és közben leleplezze az igazságot. Ez egy 3D-s oldalnézetes játék, ami játékmenetében tulajdonképpen egy endless runner cím. Utóbbi egy játékműfaj, ami arra épül, hogy a karaktered végtelenségig fut, és el kell kerülje az akadályokat. A cél a minél nagyobb pontszám elérése. Tudjátok, mint a Chrome-ban a dínós játék, amikor elmegy a net.

Szóval az Aerial_Knight’s Never Yield igen hasonlít ezekhez a játékokhoz, azonban jóval többet kínál, jóval látványosabban. A játékosok nem csak futnak és ugrálnak, de rengeteg akrobatikus trükköt lehet végrehajtani, amivel még menőbben lehet átjutni az akadályokon. A játék persze nem lesz hosszú, nagyjából annyi, mint egy akciófilm, szóval olyan két óra alatt végig lehet vinni. Mivel ez egy igen specifikus műfaj, megértjük, ha nem mindenki kattan rá, kikapcsolódásnak viszont nagyon jó lehet. Néha tényleg érdemes kilépni a komfortzónából. Amúgy olyan 4 ezer forintba kerülne, ha nem adják ingyen.

Ezt láttad már?

A konzolháború rövid története – Ki nyert és hol tartunk most?

×