Ebben a játékban egy szupermarket tulajdonosa leszel, és nem lesz könnyű dolgod a vevőkkel, akik mindent lerabolnak ebben a szimulátorban.

2023.02.28. – Mára már nehéz lenne olyan szakmát mondani, amire valamilyen módon ne épülne egy szimulátor, szóval simán mondhatjuk, hogy bőven el vagyunk látva. Bármilyen szakmát is szeretnénk kipróbálni, előtte szépen megtehetjük egy játékban, legyen az kertészkedés, takarítás, lakásfelújítás vagy éppen parkolóépítés. Most egy olyan szimulátor pörög a Steamen, amiben egy szupermarketet kell vezetni.

A Supermarket Simulator nem is olyan rég, február 20-án indult el, egyelőre még csak early access formában a Steamen. A megjelenése óta eltelt egy hétben azonban figyelemreméltó népszerűségnek örvend. A játékosoknak itt az a feladata, hogy egy élelmiszerboltot vezessenek, annak minden egyes velejárójával. Meg kell rendelni a dolgokat, fel kell tenni a polcokra, kiszolgálni a vevőket, stb. Persze aztán idővel minden kibővül és minden könnyebb, nagyobb lesz. Ahhoz, hogy az üzlet zökkenőmentesen működjön, a játékban nemcsak a folyosókat és a kirakatokat kell megtervezni, de az árakat is ki kell találni, és ha minden jól megy, bővíteni kell az üzletet.

Jól megy

Ez a játékmenet pedig úgy tűnik, elég ahhoz, hogy sokan ki akarják próbálni. Egy héttel a játék korai hozzáférésű megjelenése után február 26-án már több mint 14 ezer játékos pörgette, a játékosok száma pedig napról napra növekszik. A siker részben annak is köszönhető, hogy a korai hozzáférésű verzió már tartalmazza a legtöbb olyan funkciót, amit a kész verzió megjelenésekor bővíteni és finomítani fognak. Emellett jelenleg 20%-os kedvezménnyel kapható (kb. 4 ezer forint), ami valószínűleg szintén hozzájárult az érdeklődés felkeltéséhez.

Neked hogy tetszik?

Ezt láttad?

Hihetetlen, de ezzel a 15 kult-klasszikus játékkal teljesen ingyen játszhatsz

×