Eljött a perc, hogy végre igazán megnyugtató legyen egy játék sok rage és grind helyett. Itt csak kertet kell építeni, és minden szép és jó.

2024.02.22. – Unod már, hogy folyton csak az idegeskedés megy az online játékokban? Szeretnél valami chilles, nyugodt játékot játszani? Nos, annak köszönhetően, hogy az elmúlt években a szimulátorok térhódítása elindult, most ismét egy kikapcsolódást elősegítő játékot van szerencsénk bemutatni. A Garden Life: A Cozy Simulator az igazi természetbarátoknak készült, aminek a középpontjában a virágok és a kert áll.

„Tervezd meg az ideális kertet a növények és díszek sokaságával, majd bővítsd ki úgy, ahogy jónak látod. Ültess el magokat, készíts ösvényeket, díszítsd ki, hogy megteremtsd az ideális kertet. Minden növény önállóan fejlődik, miközben alkalmazkodik a környezetéhez. Több mint 120 növényt és 245 dísztárgyat fedezhetsz fel” – olvasható a játék leírásában.

A Garden Life: A Cozy Simulator már elérhető Xbox-ra, PlayStation-re és PC-re, hamarosan pedig Nintendo Switchre is.

Szabad kezet kapsz

A jó hír az, hogy a Garden Life: A Cozy Simulatorban tényleg rád bízzák, hogy milyen kertet építesz és hogyan. A növényvilág egész sorát ültetheted el, és mindent úgy alakítasz, ahogy akarsz. legalábbis  a kreatív módban. Van egy sztori-mód is, ahol bizonyos feladatokat kapunk, de a lényeg persze ugyanaz. A játék kifejezetten azoknak lesz érdekes, akik szeretik a természetet, a virágokat és persze az ilyen szimulátorokat. Annyi a rossz hír csupán, hogy nincs ingyen. PC-re a Steamen például 25 euró az alapjáték, ami olyan 9600 forint. Cserébe viszont egy nagyon nagy kikapcsolódást kaptunk.

Az biztos, hogy ez nem olyan szimulátor, amiben benzinkutat vagy parkolóházat kell építeni, de akinek ez jön be, tessék! Ránk, ne mondja senki, hogy figyelmen kívül hagyunk egy ilyen kertépítős játékot!

Ezt láttad?

Sose érsz rá? Ami jár, az jár: van megoldás, hogy időt szakíts videojátékra

×