Valaki posztolt egy videót, amit állítása szerint a Call of Duty Warzone Mobile-ból van, ami hamarosan elvileg mindenhol megjelenik.

2024.02.27. – Miközben persze mindenki próbálja pörgetni a Warzone-t PC-n és konzolokon, megküzdve a hibákkal, szerverleállásokkal, anomáliákkal és csalókkal, felbukkant egy videó az interneten, ami a játék mobilos verzióját mutatja be. Legalábbis nemrég több ismert csatorna, híroldal és Twitter-fiók is bemutatta, hogy egy videó alapján a Warzone Mobile bizony nagyon ütős grafikával fog rendelkezni, legalábbis egy mobiljátékhoz képest.

A Call of Duty: Warzone Mobile várhatóan hamarosan világszerte megjelenik, ám most mindenki egy friss gameplay videóról beszél. Ha igaz, a WZ új változata már egy ideje elérhető bizonyos régiókban, de eddig nem sokat lehetett látni belőle. Persze már most vannak olyanok, akik szerint a videó kamu és szerkesztett, ettől függetlenül talán érdemes beszélni róla.

Activision

A Warzone Mobile megjelenése nem is kérdés, korábban az Activision megerősítette, hogy a játék valamikor idén tavasszal fog megjelenni, így nem meglepő alapvetően, ha szép lassan felbukkannak róla a szivárgások, videók, képek. A WZ Mobile persze merőben más lesz, mint a korábbi szintén nagy sikerű Call of Duty Mobile. A nagy lépést az jelenti, hogy a mobiljáték alapja a most futó Modern Warfare 3 és Warzone lesz, ráadásul csatlakozik az ökoszisztémához. A játékosok zökkenőmentesen tudnak majd váltani a három játék között, miközben ugyanazt a fiókot használják. Ráadásul Warzone Mobile a Call of Duty multiplayer bizonyos pályáit és módjait is tartalmazni fogja.

A ModernWarzone videóját, ami egy 6v6-os Warzone Mobile meccsről készült, elvileg egy iPhone-on rögzítették, és ez alapján elég jó a grafikai megvalósítás és gördülékeny a játékmenet. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a battle royale meccsek során a grafika egy lépéssel elmaradhat a videóban látott grafikától. Úgy tűnik, hogy a Warzone Mobile ugyanazzal a mechanikával és mozgással rendelkezik, mint a „nagy” WZ.

A Warzone Mobile béta verziója már letölthető Ausztráliában, Chilében, Norvégiában, Svédországban, Németországban és Malajziában. A CoD honlapja szerint már több mint 45 millió felhasználó regisztrált elő a WZ Mobile-ra, ami a klasszikus Verdansk pályát és akár 120 játékossal rendelkező battle royale meccseket tartogat. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad?

Ütős filmek és sorozatok jönnek márciusban a Netflixre

×