Sosem jó érzés, ha egyik pillanatról a másikra elveszett minden elért szint és tartalom. Hiba tűnt fel a Warzone-ban és az MW3-ban.

2024.02.23. – Az elmúlt órákban egyre több panasz érkezett a Call of Duty közösségekben, köztük több magyar Warzone és Modern Warfare 3 Facebook csoportban is, hogy valami nincs rendben. A legtöbben arról számoltak be, hogy a február 22-i gyorsfrissítés után probléma van a szerverekkel, ami leginkább az eddig elért előrehaladást és a megszerzett tartalmakat illeti. A játékosok szerint a legtöbb karakterszint, fegyverszint visszaesett az 1-es szintre, sőt akadnak olyanok, akik szerint konkrét tartalmak, esetleg a Battle Pass lett elérhetetlen.

A Modern Warfare 3 és a Warzone játékosok egy rejtélyes hiba elveszítik az összes játékbeli előrehaladást?

Mindenhol ez van

A február 23-án játszani kívánó Call of Duty játékosok mind az MW3-ba, mind a Warzone-ba bejelentkezve azt tapasztalták, hogy a játék előtti lobbikban a nevük melletti szám megváltozott, és visszakerültek az első szintre, mintha most indították volna el először a játékot. Nem vagy egyedül, nem csak a magyarok, de rengeteg külföldi oldal is beszámolt erről. Ha a multiplayer meccsre mész, a lobbiban mindenki szintén egyes szintű lesz. Jobb együtt szenvedni, gondolom. Ugyanez a helyzet a Warzone-ban is. Az alábbi példát a DotEsports töltötte fel.

Szerencsére a legtöbb esetben úgy tűnik, hogy a hiba nem érinti azokat a tartalmakat, melyeket már megszereztél, elvileg minden felrakható a fegyverekre. Akadnak azonban olyan játékosok is, akik nem találják a loadoutokat, vagy egyes megszerzett, megvásárolt tartalmakat. Az szintén probléma lehet, hogy ha meg akarsz szerezni kihívások teljesítésével egy még nem feloldott fegyvert, akkor bizony nem fogod tudni, hiszen néha ahhoz 55-ös szint kell. A játék tehát nem ismeri el a korábban elért szintet.

A fejlesztők már reagáltak?

A Call of Duty oldalait végigböngészve a cikk írásának pillanatában a fejlesztők még nem reagáltak a bugra, azonban ez csak órák kérdése lehet. Mivel nagyon sok játékost érint a probléma, valószínűleg hamar kiadnak egy közleményt, és igyekeznek helyreállítani a hibát. Amint lesz hír, frissítjük ezt a cikket. Sajnos nem ez az egyetlen hiba, ami jelenleg a Call of Duty-t sújtja, ám ez még a többinél is bosszantóbb. Te is tapasztalod a hibát?

Ezt láttad?

A konzolháború rövid története – Ki nyerte őket és hol tartunk most?

×