A Netflix márciusban sem hagyja lógva az előfizetőit, és egy csomó remek filmmel és izgalmas sorozattal bővíti a kínálatot.


Bódi Dániel

A Netflix bár februárt sem aprózta el – hiszen a hónap végén debütált a streaming szolgáltató történetének egyik legdrágább sorozata, az Avatar: Az utolsó léghajlító, de márciusban még ehhez képest is ütős felhozatallal készül.

2024 harmadik havában ugyanis olyan szuperprodukciók érkeznek a kínálatba, mint Millie Bobby Brown legújabb filmje, a Damsel, amiben egy sárkánybarlangot túlélő áldozatnak szánt hercegnőt alakít, de végre megnézhetjük a Trónok Harca alkotóinak új sorozatát, a 3-test-problémát, amiben azt mesélik el, hogy az emberiség miként teremt először kapcsolatot egy idegen civilizációval, ami aztán hódító célzattal elindul a Föld felé.

De mindezek mellett is bőséggel lesz miért kifizetni a Netflix szolgáltatásáért elkért ezreket: élőben nézhetjük például Nadal és Alcatraz tenisz-párbaját, egy csomó új stand-upon röhöghetjük ki a belünk, érkeznek megtörtént eseményeket bemutató dokumentumfilmek és sorozatok, egy hétvége alatt ledarálható minisorozatoknak sem leszünk híján, na és persze ezúttal is kedvünkre válogathatunk az egyre gyarapodó klasszikus filmkínálat újdonságaiból is.

A sorozatok és filmek címeire bökve azonnal a Netflix-profiljukon találod magad. A listát hetente hétfőnként frissítjük.

MÁRCIUS 1.

MÁRCIUS 2.

MÁRCIUS 3.

MÁRCIUS 4.

MÁRCIUS 5.

MÁRCIUS 6.

MÁRCIUS 7.

MÁRCIUS 8. 

MÁRCIUS 9.

MÁRCIUS 10.

MÁRCIUS 11.

MÁRCIUS 12.

MÁRCIUS 13.

MÁRCIUS 14.

MÁRCIUS 15.

MÁRCIUS 16.

MÁRCIUS 17.

MÁRCIUS 18.

MÁRCIUS 19.

MÁRCIUS 20.

MÁRCIUS 21.

MÁRCIUS 22.

MÁRCIUS 23.

MÁRCIUS 25.

MÁRCIUS 27.

MÁRCIUS 28.

MÁRCIUS 29.

MÁRCIUS 30.

MÁRCIUS 31. 

Ezt is olvasd el:

Erre a 6 imádott Netflix-sorozatra semmiképp se számíts 2024-ben

×