Az elmúlt időszakban sem pihentek a Call of Duty fejlesztői. Továbbra is hetente alakítják a Warzone metáját, egyre nehezebb is kiigazodni.

2024.02.24. – A Warzone fejlesztői az elmúlt napokban sem pihentek. Februárban is tovább folytatták a már korábban megkezdett meta átalakításokat. Február 22-én, a hajnali órákban új frissítés érkezett, melyről még azon melegében be is számoltunk. Hamar kiderült, hogy az alábbi fegyvereken változtatásokat végeztek a fejlesztők:

  • Az MTZ-556 több szinten is erősödött. Nem csak a sebzése lett jobb, de jóval barátságosabb visszarúgásra és kickre lehet számítani a használata során.
  • A Haymaker és JAK Maglift Kit is átalakítást kapott. A tűzgyorsasága jobb lett, ám a sörétszám például csökkent, így inkább egyensúlyozásról beszélhetünk.
  • A TYR és KAJ Beholder Rifle Kit kevésbé bünteti a játékosokat, a sprint és mozgási sebesség is javulhat.

Természetesen ezek papíron nagyon jól hangzanak, ám ilyenkor mindig remek kérdés, hogy a valóságban mennyit is érnek ezek a változtatások. Nem okozhat meglepetést, hogy a frissítés után egyből alapos tesztek alá vetették a fentebb felsorolt fegyvereket. A legtöbb reményt az MTZ-556-hoz fűzték a játékosok, úgy tűnik, hogy nem is kellett csalódni.

Így szereld fel a Warzone frissen felszerelt fegyverét

TrueGameData mindig is a számok embere volt, így a videójában kiemelt szerepet kaptak a TTK értékek. Hamar kiderült, hogy a fegyver pillanatok alatt eltünteti a játékosokat a szerverről a megnövelt sebzésértékeknek köszönhetően. Mindezt pedig úgy teszi, hogy a RAM-7, Bruen Mk9, Holger 26 fegyvereknél érezhetően jobb kezelhetőséget is biztosít. Természetesen a kiegészítőket is ennek megfelelően kell alakítani, hiszen ki kell aknázni a javított visszarúgást és a megnövelt range és sebzésértékeket. A tartalomgyártó az alábbi kiegészítőket javasolja:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: MTZ Drifter Heavy Long Barrel
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Stock: MTZ Marauder Stock
  • Magazine: 50 Round Drum

Ahogy sejteni lehetett, az MTZ-556 pár nap alatt visszatérhet a játék metájába. Remek kérdés azonban, hogy meddig használhatják ezt ki a játékosok, hiszen manapság pár nap alatt is eltűnhetnek fegyverek a süllyesztőbe. Éppen ezért minél előbb érdemes kézbe venni a fegyvert, mielőtt még nerfelnék azt.

Ezt láttad már?

A legnagyobb ugrására készülhet idén az AMD Ryzen, ezt tudni most

×