Az elmúlt időszakban a Warzone fejlesztői teljesen véletlenszerű időpontokban élesítik a frissítéseket. Február 22-én sem volt ez másképp.

2024.02.22. – A Call of Duty fejlesztői egy időben ragaszkodtak a frissítések fix időpontú megjelenéséhez. Általában szerdánként vagy csütörtökönként érkeztek a javítócsomagok. Az új érában azonban teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor érkezik egy-egy frissítés. Ezúttal február 22-én, kereken éjfélkor élesedtek a Warzone legújabb változásai. Több szinten is alakítottak a játékon a programozók, néhány fegyverhez is hozzányúltak, de az SR pontszámok sem maradtak a régiek. Szerencsére a patch notes-ot ezúttal sem felejtették el, így pillanatok alatt kiderülhetett, hogy milyen fejlesztéseket tartalmazott a semmiből érkezett frissítés.

A Warzone SR pontszámok

A fejlesztők korábban elhintették már, hogy bizony érdemes felkészülni a Ranked módot érintő változásokra, melyek élesedtek is a frissítés után. Az alábbi esetekben jár csak a Kill & Assist SR:

  • A játékosnak, aki knockolta a végül megölt ellenfelet
  • A játékosoknak/csapattársaknak, akik a knock előtti pillanatokban sebeztek az ellenfélbe, aki végül a földre került

Azok a játékosok, akik csak jóval a knock előtt lőttek bele az adott játékosba, már nem kapják meg a Kill & Assist SR pontszámot, csak a Squadmate Kill SR-t. A fentieken kívül a Redeploy Drone-ok számát is 5-re csökkentették a korábbi nyolcról, illetve a Mosquito Drone-oknak is búcsút lehet inteni a Ranked játékmódban.

Nerfek, buffok, változások

A fejlesztők ezúttal sem hagyták a játékosokat a szokásos nerfek és buffok nélkül:

  • Az MTZ-556 több szinten is erősödött. Nem csak a sebzése lett jobb, de jóval barátságosabb visszarúgásra és kickre lehet számítani a használata során.
  • A Haymaker és JAK Maglift Kit is átalakítást kapott. A tűzgyorsasága jobb lett, ám a sörétszám például csökkent, így inkább egyensúlyozásról beszélhetünk.
  • A TYR és KAJ Beholder Rifle Kit kevésbé bünteti a játékosokat, a sprint és mozgási sebesség is javulhat.

A fenti változtatások tehát már február 22-én, az éjjeli órákban élesedtek, így érdemes velük kalkulálni a sima és Ranked meccsek során is. Remélhetőleg a fejlesztők egy ideig most már nem nyúlnak a fegyverekhez, hiszen lassan követhetetlen lesz a meta.

Forrás: COD BLOG

Ezt láttad már?

Sose érsz rá? Ami jár, az jár: van megoldás, hogy időt szakíts videojátékra

×