Az Epic Games Store következő ingyenes játéka kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretik az akciódús játékmenetet, amiben futni, ugrálni és menő mozdulatokat lehet csinálni.

2024.02.23. – Ha szereted az ingyenesen felkínált játékokat, akkor bizonyára láttad, hogy február 22 és 29 között egy igen izgalmas platformert ad neked az Epic Games, amit vétek kihagyni, ha szereted a pörgős játékokat. Ami azt illeti, a következő héten sem fogunk unatkozni, hiszen egy iszonyatosan egyedi, látványos játékot kapunk, gyakorlatilag 0 forintért.

Február 29-től egészen március 7-ig az Aerial_Knight’s Never Yield lesz ingyenes.

 

Csak egy pici érdekesség, hogy az Epic Games Store kínálatában ezen a héten a Super Meat Boy Forever helyett három Fallout játék lett volna, de a bejelentés után nem sokkal ezt megváltoztatták. Ettől függetlenül az Epic szerint a Fallout játékok még idén odaadják ingyen, csak nem most. Rátérve a következő ingyenes játékra, az Aerial_Knight’s Never Yieldben a játékosok Wally szerepébe bújhatnak, akinek az a küldetése, hogy visszaszerezze, amit elvettek tőle, és közben leleplezze az igazságot. Ez egy 3D-s oldalnézetes játék, ami játékmenetében tulajdonképpen egy endless runner cím. Utóbbi egy játékműfaj, ami arra épül, hogy a karaktered végtelenségig fut, és el kell kerülje az akadályokat. A cél a minél nagyobb pontszám elérése. Tudjátok, mint a Chrome-ban a dínós játék, amikor elmegy a net.

Szóval az Aerial_Knight’s Never Yield igen hasonlít ezekhez a játékokhoz, azonban jóval többet kínál, jóval látványosabban. A játékosok nem csak futnak és ugrálnak, de rengeteg akrobatikus trükköt lehet végrehajtani, amivel még menőbben lehet átjutni az akadályokon. A játék persze nem lesz hosszú, nagyjából annyi, mint egy akciófilm, szóval olyan két óra alatt végig lehet vinni. Mivel ez egy igen specifikus műfaj, megértjük, ha erre február 29-én nem mindenki kattan rá, kikapcsolódásnak viszont nagyon jó lehet. Néha tényleg érdemes kilépni a komfortzónából. Amúgy olyan 4 ezer forintba kerülne, ha nem adják ingyen.

Ezt láttad már?

A konzolháború rövid története – Ki nyerte őket és hol tartunk most?

×