A tartalommal és sok mással alaposan kitömött újabb kiadás apropójából most teljesen ingyen játszható a Dying Light 2 – de érdemes sietni.


Bódi Dániel

2024.02.23. – Mintha zombiünnep lenne: előbb a Dead Island 2 került be hirtelen a Game Pass Ultimate konzolos kínálatába, most pedig a Dying Light 2-vel játszhat a nagyérdemű kedvezményesen – vagy akár teljesen ingyen.

A Dying Light 2 akciója nem különösen meglepő, hiszen két évvel az alapjáték megjelenése után a Techland éppen most, február 22-én rukkolt elő a zombis parkour játékának újabb kiadásával, a Reloaded Editionnel, ami amellett, hogy egy csomó vizuális és játékmenetbeli újítást tartalmaz, egyúttal a két legnagyobb DLC-t: a sztorit folytató Bloody Tiest, valamint a legújabb, Firearmst is magába foglalja. Ez utóbbi azonban különösen jelentős, mivel a fejlesztők a Firearms kiegészítéssel alaposan belenyúlnak a korábban közelharcra kihegyezett játékmenetbe, mostantól ugyanis lőfegyverekkel is halomra ölhetjük a zombihordákat.

A Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition egyik legjobb tulajdonsága azonban, hogy minden játékos teljesen ingyenesen megkapja, aki korábban bármilyen platformon – Xboxon, PlayStationön, vagy PC-n megvásárolta az alapjátékot. Még jobb, hogy minden egyes PC-s játékos, aki megfelel a játék gépigényének most pár napig szintén teljes mértékben ingyen ugorhat fejest a zombiapokalipszisbe – és mivel megkötésekről nem szól a fáma, ez idő alatt akár a fő történet végére is lehet érni. Persze csak futva-loholva, aki fel akarja fedni az élőholtaktól hemzsegő Villedor összes titkát, annak 50-100 órájába is könnyen beletelhet.

A Dying Light 2 Stay Human – Reloaded Edition tehát február 22. és 26. között teljesen ingyenesen játszható a Steamen, március 7-ig pedig akciósan, féláron lehet megvenni, 23.300 forint helyett 11.600 forintért.

Ezt is olvasd el:

Miért jelenik meg egyre több sz@r állapotú AAA-s játék?

×