A Sony leleplezte, hogy van 7 olyan játék a PlayStation Plus Extra és Premium kínálatában, amik a jövő hónapban távoznak az elérhető címek listájáról.

2024.02.21. – Bár valóban szeretjük, hogy ha a PlayStation Plus szolgáltatásban szereplő játékok listája stabil és folyamatosan bővül, a valóság sajnos nem így működik. A PS Plus Extra és Premium kínálata havonta változik, és sajnos vannak olyan játékok, amiknek búcsút kell intenünk. Ez bár szomorú, mi azért is szeretünk hírt adni róla, hogy legyen lehetőséged még legalább egy hónapot kihasználni arra, hogy pörgesd ezeket a címeket.

A Civilization 6, az Outer Wilds és öt másik játék márciusban lekerül a PlayStation Plus Extra és Premium szintjeiről.

De mik?

Miközben a PS Plus Extra és Premium kínálata éppen a napokban 13 új játékkal bővült, a Sony frissítette az „Utolsó esély a játékra” szekciót is. Ebből kiderült, hogy 2024 márciusában bizony 7 játéktól búcsút kell vennünk, addig azonban még van időnk kipróbálni őket.

2024 márciusban távozó PS Plus Extra és Prémium játékok

Játék Platform Mennyi idő végigjátszani?
Civilization 6 PS4 10–30 óra a kampány
Code Vein PS4 26–61 óra
Ghostwire: Tokyo PS5 11–42 óra
Haven PS4, PS5 10–18 óra
NEO: The World Ends With You PS4 40–100 óra
Outer Wilds PS4, PS5 17–27 óra
Tchia PS4, PS5 12–15 óra

A felsorolt játékok amúgy elég sokáig voltak fent a szolgáltatásban, szóval ha eddig nem játszottad őket, akkor valószínűleg azért, mert nem is akartad. Ahogy az lenni szokott, a játékok minden hónap harmadik keddjén kerülnek ki a szolgáltatásból, ez pedig márciusban 19-re esik. Várhatóan tehát eddig van időd pörgetni ezeket a címeket. Ha van nagyjából 120 órád, akkor mindegyiket végig tudod játszani, ha nagyon gyors vagy. Bár egyes játékokba valószínűleg többet időt kell ölni, mint a sztori. Oké, valószínűleg lehetetlen lenne egy hónap alatt mindent kimaxolni. Ez viszont most az utolsó esély, használd ki!

Ezt láttad?

Miért jelenik meg egyre több sz@r állapotú AAA-s játék?

×