13 egészen kiváló játékkal gyarapszik tovább a PS Plus Extra és Premium egyébként sem szegényes kínálata – köztük is nem egy, nem kettő AAA remekművel.


Bódi Dániel

2024.02.14. – Összesen 13 (+3) nyomós okot tudok felsorolni, miért éri meg februárban is előfizetni a PS Plus szolgáltatás két drágább – az Extra és a Premium – csomagjára:

  1. Need for Speed: Unbound
  2. The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition
  3. Tales of Arise
  4. Tales of Zestiria
  5. Assassin’s Creed Valhalla
  6. LEGO Worlds
  7. LEGO Jurassic World
  8. Roguebook
  9. Rogue Lords

Ezek a remek játékok érkeznek a PlayStation játékszolgáltatásának kínálatába február 20-án. Bár a legtöbben az Assassin’s Creed Valhallát és a Need for Speed: Unboundot emelnék ki, fontos nem megfeledkezni az Obsidian egészen kiváló űr-RPG-jéről, a The Outer Worlds-ről, ami úgyszintén bekerül a PS Plusba – méghozzá nem is akármilyen formában. A már Microsoft tulajdonú játék legteljesebb kiadásába, a Spacer’s Choice Editionbe ugorhatnak fejest az előfizetők, amely mindkét nagyobb kiegészítőt tartalmazza: a Murder on Eridanost, valamint a Peril on Gorgont, melyek sok-sok izgalmas (és vicces) játékórával bővítik az amúgy sem rövid történetet. A PS Plus-tagok pedig megtisztelve érezhetik magukat, hiszen ezt a kiadást még a Game Pass-előfizetők sem kapták meg, a DLC-kért bizony Xboxon fizetni kell.

 

A fentieken túl a Premium csomagot választó PlayStation tulajdonosok négy extra játékot is kapnak a retro kínálatba – itt pedig ajánlom mindenki figyelmébe a Sony által méltatlanul parkolópályára állított Resistance-sorozat PSP-s spin-offját, a Retributiont, ami egészen remek exkluzívja volt a kézikonzolnak:

  • Resistance: Retribution
  • Jet Moto 2
  • Tales of Symphonia
  • Tales of Vesperia

Említettem még plusz 3 nyomós okot: ezzel a februári ajándék játékokra céloztam, melyeket a hónap elejétől a hónap végétől adhatnak a könyvtáraikhoz az Essential, az Extra és a Premium tagok, melyeket ezután egészen az előfizetésük lemondásáig bármikor elővehetnek – ezekről az alábbi cikkben olvashatsz többet:

3 kifejezetten remek játékot ad ajándékba minden PS Plus-tagnak a Sony

 

Ezt is olvasd el:

Ilyen lenne a Dragon Ball, ha a Studio Ghibli készítette volna

×