Hatalmas feladat vár 2024 februárjában a PowerWash Simulator játékosaira, hiszem megérkezik a Warhammer 40,000 DLC, amiben le kell mosni a csaták nyomait.

2024.02.20. – Valamiért az elmúlt években nagy nagyon sikeresek lettek a szimulátorok, melyek közül azok a legjobbak azok, melyek segítenek kicsit kielégíteni a kényszerbetegségeket. Azokat, akiket zavar a kosz és a szennyeződés, elképesztő mértékben elégíti ki a PowerWash Simulator. A sok-sok magasnyomású tisztítóval készült Youtube videó után végre virtuálisan mi ragadhatjuk a kezünkbe a megoldást, és tisztíthatjuk meg házak, kertek világát. Annyira jó. Most pedig különleges kiegészítő érkezik a játékhoz, ami egy teljesen más univerzumba visz el. A feladat persze ugyanaz lesz:

jól le kell mindent mosni.

Warhammer 40000 mosás? Igen!

A hatalomért, a dicsőségért és erőért a keresztes hadjárat tovább menetel a PowerWash Simulator birodalma felé. A fejlesztő FuturLab és a Square Enix az IGN Festen jelentette be a játék DLC-jét, amiben a Warhammer 40,000 és a PowerWash Simulator világa keresztezi egymást. A crossover azonban a szimulátor egyik legnagyobb kihívása lesz, hiszen a feladatunk, hogy letisztítsuk a harckocsik, gépek szennyeződéseit. Dzsuvázni kell, na!

Ahogy az a PowerWash Simulator Warhammer 40,000 Special Pack leírásában is olvasható, a csaták során a dolgok extrém módon lettek koszosak, amin nem is lepődünk meg. A DLC-hez persze kapunk egy új karaktermodellt is, az Adeptus Mechanicust, és egy erős magasnyomású mosót, az egyedi MKII Aqua-Santica Arquebus-t. A Warhammer univerzumból a következő gépek kerülnek át, amiket majd szépen meg lehet tisztítani:

  • The Astra Militarum Rogal Dorn Tank
  • The Blood Angels Thunderhawk
  • The Dark Angels Deathwing Redemptor Dreadnought
  • The House Hawkshroud Imperial Knight
  • The Ultramarines Land Raider

A játékosoknak természetesen rendelkezniük kell az alapjátékkal, hogy hozzáférjenek az új DLC-hez. A PowerWash Simulator Warhammer 40,000 Special Pack 2024. február 27-i jelenik meg, extra 7,99 dollárért (kb. 2800 forint) PC-re, Nintendo Switch, PlayStation és Xbox konzolokra. Neked hogy tetszik?

Ez is érdekes lesz:

Ennél a 17 játéknál látványosabbat nem találsz Xboxon

×