Nem mondjuk, hogy tuti sikerrecept a csajozáshoz/pasizáshoz, de ez a 7 randiszimulátor ad pár valóságban is jól használható tippet.

Gábor János

2024.02.02. – Nem leszel tőlük rögtön a Végzet Asszonya, vagy a Nők Bálványa, de az alábbi néhány randiszimulátor alaposan felvértez helyzetgyakorlatokkal és tippekkel ahhoz, hogy erősítsd a magabiztosságod az igazi találkozásokhoz. A játékban tét nélkül próbálkozhatsz: nem fogja senki az arcodba borítani a koktélt, ha valamit nagyon elrontasz, és ha faképnél is hagynak, csak egy NPC teszi, így lehet javítani a stratégiádat a következő randevúig. Ez a 7 randiszimulátor egyszerre szórakoztató és tanulságos, úgyhogy, ha romantikusabb lélek vagy, nem nagyon lehet velük hibázni.

Boyfriend Dungeon

Először a csajoknak: ez a játék – a címéből adódik – inkább nekik szól. Messze az egyik legnagyobb RPG randiszimulátor, ami létezik, de még ennél is több, hiszen magába foglalja a Dungeon Crawler játékok jellemzőit is. Ha belevágsz, a potenciális partnereiddel kell összeállnod, hogy legyőzd a különböző ellenségeket, akik a legnagyobb félelmeid képében jelennek meg. A móka része, hogy a randipartnereid nem csupán emberek: képesek fegyverré változni. Amellett, hogy a dungeonokban való közös elmélyülés során azt próbálgatod, milyen fegyver áll kézre a legjobban, szabadon neki lehet indulni és randevúra menni, hogy kiderüljön mennyire vagy vonzó a másik fél számára. PC, PS, Xbox, Switch platformokra egyaránt megtalálod.

Dating Simulator

Egyenesen a közepébe: ez a randiszimulátor mindent ötvöz ahhoz, hogy helye legyen a válogatásban, hiszen éppen arról szól, ami miatt ezt a listát életre hívtuk. Létre kell hoznod egy karaktert, amivel nekiláthatsz keresni a párodat – egy a Tinderre egyértelműen hajazó mobilalkalmazáson keresztül. Sajnos elég gyász üzenetet hordoz: arra buzdít, hogy új ruhákat, autókat, házakat kell vásárolni, mert csak így tudod lenyűgözni az embereket. Ugye, mind tudjuk, hogy ez csak a felszínes embereknek pálya (csinálják csak), de ha elvonatkoztatunk tőle, hogy a valóságban nem a vagyontárgyak hoznak érdemi kapcsolatot az életünkbe, akkor a Dating Simulator jó kis buli. Szervezz randit a megfelelő partnerekkel, keress sok pénzt különböző munkákkal, ülj be éttermekbe és bárokba – persze a felszedett partnerrel, akivel párbeszédet kell kialakítani! Steamen itt tudod beszerezni.

Potionomics

Ebben az RPG-ben megöröklöd a nagybátyád alkímiaboltját, ahol nagyon keményen kell dolgoznod azért, hogy megszabadulj a szintén rád hagyott adósságtól. Nem leszel mindig a bolti teendők és az adósság csapdájában: lehetőséget kapsz rá, hogy összemelegedj az ügyfelekkel, akik így nem csak kedvezményt kapnak tőled. A Potionomicsban azáltal építkezel, hogy kötődni kezdesz a számodra vonzó karakterekhez. Bár egyszerre csak eggyel randizhatsz, a többiekkel is jó barátságba kerülhetsz. Steamen erre lesz.

Stardew Valley

A gazdálkodók élete magányos lehet, de ez nem jelenti azt, hogy annak is kell lennie. A Stardew Valleyban viszont nem csak a termőfölded és az állataid gondozásával kell foglalatoskodnod: lehetőséged van arra, hogy Stardew városában találkozz és beszélgess a helyiekkel. A legszimpatikusabbakat meg is ajándékozhatod, abban a reményben, hogy közelebb kerülsz hozzájuk Bizonyos számú szív megszerzésével olyan társadalmi eseményeken is részt vehetsz, amelyeken a város ügyei kerülnek elő. Ezek az alkalmak randevúkat is hozhatnak, ami oda vezet, hogy végül házasságot is köthetsz a neked tetsző karakterrel, akit aztán meghívhatsz, hogy éljen veled a farmodon. PC, PS, Xbox, Switch platformokra is beszerezhető.

I Was A Teenage Exocolonist

Ez is csak részben randiszimulátor – azon a szinten, hogy a tizenéves karakterek életének törvényszerűen része a csajok/pasik kérdés. Ahhoz hasonló, más karakterek megismerésével zajló pakliépítéssel operáló játék, mint a Potionomics. Ebben a címben a játékosok egy idegen bolygón élik tinédzserek életüket, és minden döntésük hatással van a jövőre. Miközben megpróbálod megmenteni a világot, bőven lesz időd barátokat, de akár ellenségeket is szerezni. De a legjobb az, hogy a játékosok randevúzhatnak és szerelembe eshetnek egymással. A szereplőgárda rengeteg partnert kínál, akiknek mind van saját érdekes története, amit érdemes és izgalmas megismerni. PC, PS és Switch platformokon meg is teheted.

Growing Up

A Growing Up egy életszimulációs játék, és mint ilyen, lehetővé teszi, hogy olyan életet élj, amilyet akarsz, és azzal ismerkedj, akivel csak akarsz. Szabadon hozhatsz meg bármilyen döntést a saját felnőtté válási történetedben, a gyermekkorod formálásától kezdve egészen addig, hogy végül magad is szülővé válsz, ez a játék rengeteg döntést kínál a játékosok számára: ahogy felnőnek, elkezdenek azon gondolkodni, hogy megtalálják az életükben a Nagy Őt. A játékban randiszimulátor mechanikával találkozol: a körülötted lévő emberek és barátok között válogatva kell agyalnod rajta, hogy bármelyikük alkalmas-e romantikus folytatásra. Steamen itt leled.

Our Life: Beginnings & Always

Hasonló, mint a fentebb mutatott Growing Up, hiszen ugyanúgy megalkothatod benne a karakteredet, de attól eltérően az Our Life mélyebben összpontosít a románcra, így talán még inkább helye van a listán. Női kataktert irányítasz, és a szerelem a szomszédba költöző zöld hajú fiú iránt lobbanhat lángra, ha mindent jól csinálsz. Rajtad múlik, hogy milyen gyorsan fejlődnek az érzések a két karakter között: már egészen fiatalon, vagy csak érettebb korotokban. Ami a legjobb: ez az RPG randiszimulátor teljesen ingyenes a játékosok számára, igaz, a hozzáadott forgatókönyvekért fizetni kell (nem sokat). Steamen mindent megtalálsz hozzá.

Ha nem csak randipartnereket akarsz becserkészni, még itt van ez is:

7 realisztikus vadászszimulátor, aminek a trófeáid között a helye

×