A Cyberpunk 2077 még sosem nézett ki ilyen jól ezzel a 8K-s fotórealisztikus moddal. Így még biztosan nem láttad ezt a játékot.

2024.02.20. – Az rendben van, hogy a Cyberpunk 2077 nem indult jól a megjelenéskor, különösen konzolon, az viszont biztos, hogy a CD Projekt RED nem adta fel. Az évek során nem csak hogy szépen összerakták a játékot, de a moddereknek hála még több fejlesztés szerezhető be hozzá. Ezek közül az egyik szemet gyönyörködtető mod megmutatja, hogy milyen a játék 8K-ban. Első ránézésre annyira fotórealisztikus, hogy így még talán sosem láttuk ezt a játékot.

A modder NextGen Dreams nemrég megosztott egy új videót, amiben a Cyberpunk 2077 több mod segítségével lett ennyire szép. Benne van egy HD Reworked Project mod, valamint egy egyedi Reshade mod, mindezt 7680 x 4320-as felbontásban. Az biztos, hogy az autók nagyon jól néznek ki, tényleg olyan a videó elején, mintha igazi felvételeket látnánk. A videó további részében persze nem minden olyan, mint a valóság, az viszont látható, hogy kihozták belőle a maximumot az autóvezetés közben. Ne lepődj meg, hogy most az autók és az utak a főszereplők. A játék természetesen RTX 4090 mellett fut, az alábbi modokkal:

  • Nova LUT by theCyanideX (Eredeti verzió)
  • Cyberpunk 2077 HD Reworked Project (HalkHogan)
  • Egyedi Photorealistic Reshade

Jó hír továbbá, hogy a Cyberpunk 2077 folytatása is készül. A CD Projekt RED ugyanis nemrég bejelentette, hogy több magasan jegyzett szakemberrel bővült a Cyberpunk 2077, egyelőre Project Orion néven emlegetett folytatásának fejlesztői csapata.

Ez is érdekes:

Ennél a 17 játéknál látványosabbat nem találsz Xboxon

×