A Warzone-ban egyáltalán nem meglepő a csalás, az viszont igen, hogy a csalásfejlesztők szerint a játékban ki van kapcsolva az anti-cheat.

2024.02.20. – Nagyon szomorú kijelenteni, de azok, akik rendszeresen játszanak a Call of Duty-val és egyáltalán a Warzone-nal, megszokhatták már a csalókat. Naponta kerülnek elő azok a videók, melyek megmutatják, hogy milyen sokféle csaló és hacker található meg az online meccsek alatt, annak ellenére, hogy a Ricochet anti-cheat elvileg folyamatosan dolgozik azok kitiltásán. Nem is olyan rég olyan csalás jelent meg, amiben a cheaterek teleportálni tudtak a helikopterrel, a játszható területen kívülre, biztosítva a győzelmet.

Így aztán nem meglepő, hogy sokan elgondolkoznak azon, hogy a Ricochet anti-cheat egyáltalán működik-e rendesen? Nos, nemrég egy csaláskészítő azt állította, hogy nem csak nem működik, de egyenesen ki van kapcsolva. Ha ez igaz, még ha átmenetileg is, eléggé rossz hír a Warzone játékosoknak. Főleg azoknak, akik szeretnék kipróbálni tudásukat Rankeden is.

Csalók mindenhol

A Warzone streamer, Lenun és csapata nemrég eléggé kikapott néhány csalótól Rankeden. Egy ellenfél a gránátvetővel használta az aim-botot, amit így elég nehéz elkerülni. Mivel Lenun a top 250 játkos között van, elég nagy visszhangja volt, hogy ilyen szinten is lehet csalókat találni.

Kikapcsolták?

Mivel a videó alatt mindenki kérdőre vonta a RICOCHET anti-cheat működését, nem sokkal később egy érdekes válasz is született, nem is akárhonnan. Egy Discord csoportból fotózott ki valaki egy bejegyzést, ahol egy csaláskészítő posztja nem csak az új csalási lehetőségeket taglalja, hanem azt is, hogy most igazán érdemes nyomatni a csalást.

„Az Activision korlátozott ideig letiltotta az Anti Cheat-et” – írta.

Természetesen ennek a hitelességét lehetetlen ellenőrizni, de elég aggasztó, ha azt mondja, hogy jelenleg egyáltalán nincs semmilyen működő csalásellenes szoftver a játékban. Ha egy kis szünetet is tartanak benne, arról talán nem ártana értesíteni a játékosokat. Nyilván ezt okkal nem teszik meg. Egyelőre nem lehet tehát biztosra tudni, hogy ki van-e kapcsolva a Ricochet. Reméljük, nincs.

Ezt láttad már?

Ennél a 17 játéknál látványosabbat nem találsz Xboxon

×