Egyszerre három Fallout cím válik ingyenessé hamarosan, és ezzel vastagon 10.000 forint feletti összeget spórolhatsz. Ezt most nem szabad kihagyni!

Gábor János

2024.02.16. – Az Epic Games Store azon felhasználóinak, akik igényt tartottak a kiadó összes ingyenes játékára, mostanra már lenyűgöző gyűjteményük lehet a Fallout-címekből. Az eredeti három játékon túl az Epic Games Store kétszer adta ingyen a Fallout 3: Game of the Year Editiont, egyszer pedig a Fallout: New Vegas – Ultimate Editiont.

Most a többi Bethesda klasszikust is be lehet pakolni a könyvtárba, hogy örökre megtartsd őket.

A franchise első két játéka a valaha készült legkedveltebb és legtekintélyesebb RPG-k közé tartozik. Ezek alapozták meg a Bethesda későbbi blockbusterének első személyű RPG játékait. Aztán jött a Fallout Tactics: Brotherhood of Steel 2001-ben. Ez a megjelenésekor szintén többnyire pozitív kritikákat kapott, mivel a spin-off a nyitott világ felfedezésével szemben a fordulóalapú harcra összpontosított.

Forrás: Bethesda

Mindhárom klasszikus játékot nagyra értékelik a franchise rajongói, és ez nem véletlen. Ha azon PC gamerek közé tartozol, akik még nem játszottak ezekkel a címekkel, most érdemes megragadni a lehetőséget a beszerzésükre, hiszen alapjáraton nem valószínű, hogy az ember éppen több évtizedes címekre költi a gamingre szánt forintjait. Kimaradni az élményből viszont halálos vétek!

A Fallout, Fallout 2 és Fallout Tactics: Brotherhood of Steel egy 2022-es Mystery Game promóció során egyszer már ingyenes volt az Epic Games áruházában, de akkor csupán egyetlen napig. Aki nem volt résen, most ismét jól járhat, de ha az egyhetes ingyenes időszak ellenére megint lecsúszik róla, akkor tényleg magára vessen! A három játékon összesen 10.470 forintot spórolhatsz, február 22-e este öttől február 29-e 17 óráig.

*FRISSÍTÉS 2024.02.19.: az Epic Games egy váratlan döntéssel lecserélte ezt a három játékot. Helyettük EZ lesz ingyenes február 22-től egy héten át.

Addig meg ezt ne hagyd ki az Epic kínálatából:

Több ezer forint helyett ingyen adják a szuperlátványos pokoli száguldást

×