Úgy tűnik, hogy nem csak egy Netflixes élőszereplős sorozatot kapunk az Avatar – Az utolsó léghajlító univerzumából, hanem egy király verekedős játékot is.

2024.02.15. – Tudom, nagyon gáz, de nálam valahogy az Avatár – Aang legendája (avagy Avatar: The Last Airbender) teljesen kimaradt. Lehet, hogy azért, mert amikor futott Magyarországon, nem volt nálunk olyan csatorna, ahol nézni lehetett. Vagy csak nem érdekelt, mert nem volt japán. Tudom, tök ciki, de én csak a 2010 nyarán megjelent M. Night Shyamalan rendezésében készült Az utolsó léghajlító című filmet láttam, amit tudom, nagyon sokan nem szeretnek. Szerintem nézhető volt – mondom, nem láttam a sorozatot!

Félretéve az én nyűgömet és tudáshiányomat, úgy tűnik, hogy a Maximum Games egy új játékprojektet indított, aminek középpontjában pont az Avatar – Aang legendája áll (ez a magyar címe, na), ráadásul, ha minden igaz, egy kompetitív verekedős játék készül. A cég ugyanis összeállt a Paramount Consumer Products-szal, hogy az animációs sorozat alapján egy kompetitív multiplayer játékot készítsenek. A hír a cég nemrég közzétett terveiből derült ki, amit közzétettek a Youtube-on is.

A játék az Avatar: Az utolsó léghajlító univerzumában játszódik és 2025-ben fog early access formában megjelenni.

Sajnos erről a projektről többet nem árultak el, még egy kép sem készült a játékhoz, szóval eléggé korai szakaszban van. A Maximum Games ezen kívül bejelentett még a videóban egy pár érkező projektet, köztük a Whisker Waterst, ami egy elég menő fantasy játéknak tűnik, amiben egy macskát kell irányítanunk. A ProjectZ Beyond Order pedig egy igen király zombis kooperatív shooternek tűnik, ami a második világháború idején játszódik. Jah, meg csinálnak valamilyen F1-es játékot is.

Ami az Avatart illeti, hamarosan Bódi Dani kollégám tart egy erős fejtágítást Utolsó léghajlító témában, vagyis én is MINDENT megtudok róla, amit kell. Ne hagyjátok ki!

Ezt láttad?

Ilyen lenne a Dragon Ball, ha a Studio Ghibli készítette volna

×