Ha még nincs a játékaid között ez az remek zombis alkotás, akkor most a Steamen teljesen ingyen a tiéd lehet. Csak merj aludni.

2024.02.14. – Ne rémisszen meg senkit, de amikor én megjelenésekor napokig pörgettem a Dead Islandet, mert egy zseniális játék, hetekig zombikkal álmodtam. Ez persze mondom, annak is köszönhető, hogy heteken keresztül le sem tudtam tenni, annyira izgatott a történet és a zombik hentelése. Bár igaz, hogy azóta megjelent a várva várt Dead Island 2 is, most a Deep Silver a 2011-s Dead Island kvázi folytatását ingyen adja. Ráadásul nem is az alap kiadást, hanem

a Dead Island: Riptide Definitive Editiont.

Dead Island

Aki esetleg nem ismerné, a Dead Islandben egy szigetre kerülünk, ami gyakorlatilag egy üdülőparadicsom. Amikor azonban véletlenül kitör a zombiapokalipszis, egy maroknyi túlélő megpróbál kijutni a szigetről. A legjobb, hogy a karakterünket mi választhatjuk ki, mindegyiknek más-más már tulajdonsága előnyös. A lényeg azonban úgyis mindig ugyanaz: válogatott módszerekkel kell kinyírni a kisebb-nagyobb zombikat, hordákat, segítenünk kell a sziget lakóinak, miközben a végső cél, hogy kijussunk a szigetről. A Riptide az alapjáték történetét folytatja egy új helyszínen, ahová a túlélők érkeztek. A játék persze DLC kiegészítőt is kapott, ami szintén benne van ebben az ingyenes verzióban.

Mit tartalmaz?

  • Benne van az összes korábban megjelent DLC
  • Teljesen felújított: Teljes HD felbontás, továbbfejlesztett grafikával és fotorealisztikus világítással, árnyékolással.
  • Változatos hentelés – A zombik többféleképpen esnek darabokra
  • Kooperatív mód: Együtt lehet tolni a haverokkal

 

A játékot a Steamről tudod behúzni és letölteni. Ha ezt megteszed 2024. február 15, délután 5 óráig, akkor örökre megmarad. A játék amúgy 19,99 euró lenne, vagyis nagyjából 7700 forint. Éljenek a zombik! Vagyis haljanak!

További ingyenes játékok:

Ingyen játszhatsz ezzel a 8 király játékkal 2024 február közepén

×