Február 7-én élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Ezúttal sem maradunk új pálya nélkül, érkezik Fortune’s Keep.

2024.02.06. – Február hetedikén új korszak köszönt be a Call of Duty életébe. Ekkor startolt el a Warzone és Modern Warfare III újabb közös szezonja, a Season 2. A fejlesztők ezúttal sem fogták vissza magukat, amikor az újdonságok implementálása volt terítéken. Számíthatunk majd új fegyverekre, friss pályákra, de a Warzone Ranked módja is ekkor startol majd el. A Call of Duty fejlesztői már 2023-ban elárulták, hogy a régi pályák közül több is visszatérhet majd 2024 folyamán, ezt az ígéretüket pedig be is tartották.

Fortune’s Keep is azonnal elérhető lesz a Warzone frissítését követően. Kiemelten fontos a helyszín, hiszen a Resurgence Ranked mód is ezen a pályán élesedik majd. A pálya méretét tekintve Vondel és Ahsika Island között helyezkedik el, Rebirth-höz képest két és félszer nagyobb területre érdemes készülni. A rutinos rókák jól ismerik már a helyszínt, ám a fejlesztők több kisebb-nagyobb változtatást is eszközöltek a szigeten. Ahogy azt sejteni lehetett, új Contractoknak sem leszünk híján.

Ilyen lesz majd a Warzone Eradication Contract

Warzone Fortune's Keep nincs zombik nélkül

Fortune’s Keep nincs zombik nélkül

A fejlesztők elárulták, hogy az új helyszín rengeteg kihívás elé állítja majd a játékosokat. Az egyik ezek közül az Eredication nevet fogja magát viselni. Papíron csak limitált ideig lesz elérhető ez a kihívás, így érdemes lehet már a szezon elején teljesíteni. Igazán ijesztő hangulat lengi majd be a contractot, mely egy hulla megvizsgálásával indul. Ezt követően azonban felgyorsulnak az események és hamar az élőhalottak világában találhatjuk magunkat. A kaland legvégén pedig a HVT Zombie boss-t kell majd legyőzni.

Fortune’s Keep atmoszférájától nem idegenek a zombik, hiszen az előző Warzone érában is felbukkantak már a szigeten. Ez megosztó lépés volt a fejlesztők részéről, sokan szeretik az ilyen kihívásokat, ám mások szerint a „sima” Warzone módokat nem túl jó ötlet ilyen lehetőségekkel felturbózni. A Warzone Season 2 érkezésére már nem kell sokat várni, február 7-én, magyar idő szerint 18:00 óra környékén élesednek majd az újdonságok.

Ezt tartogatja a Warzone Ranked:

Ezekre a szabályokra és korlátozásokra épül majd a Warzone Ranked

×