A Microsoft egy új Dűne együttműködés részeként bemutatott az egyedi, „lebegő” Xbox kontrollert és az Xbox Series S egy különleges változatát.

2024.02.14. – Olyan dolog történt, amire nem számítottam. A Microsoft bemutatott egy egyedi Xbox kontrollert, ami látszólag a levegőben lebeg, ráadásul még arra is esélyünk van, hogy valamilyen módon megnyerjük. A hab a tortán, hogy ehhez készült egy különleges kiadású Xbox Series S konzol is, szintén a Dűne film stílusában. Az egész ráadásul kapcsolódik a Microsoft Flight Simulator most megjelent kiegészítőjéhez, ami a Dűne mozik leglátványosabb helyszínét emeli be a választható küldetések közé.

Persze az egész annak köszönhető, hogy az Xbox most együttműködik a Warner Bros. vállalattal, a partnerség pedig néhány egyedi eszközt eredményezett, Denis Villeneuve második Dűne filmjének közelgő megjelenésének alkalmából. A két holmi közül messze a legszokatlanabb egy olyan Xbox kontroller, ami a levegőben lebeg, pontosabban az állvány lebeg, amibe betehetjük. A Microsoft meg sem próbálta megmagyarázni, hogyan működik a szerkezet. A homokos talapzat nagy mérete miatt azonban sejthető, hogy valamilyen mágneses megoldáson alapszik. Feltéve, hogy a dokkoló valóban lebeg a levegőben, és a kép nem egy optikai csalódás. Hasonló lebegő állványokat amúgy árulnak, szóval annyira nem egyedi dologról van szó.

A lebegő kontroller mellett egy különleges Xbox Series S-t is bemutattak, amihez olyan állvány is jár, ami a Dűnéből ismert Royal Atreides Ornithopter formáját idézi.

Megnyerheted

Sem a konzol, sem a kontroller lesz kapható soha a boltokban, szóval kizárólag az Xbox nyereményjátékkal szerezhető be, aminek csak egy nyertese lesz. Ennek csak annyi feltétele van, hogy legyél idősebb 18-nál, majd követni és reposztolni kell az eredeti Twitter bejegyzést. A szabályzat alapján minden olyan országból lehet pályázni, ahol működik az Xbox szolgáltatás, így ebben úgy tűnik, Magyarország is benne van. Szóval retweeteld a hivatalos nyereményjáték tweetjét a #XboxDunePartTwoSweepstakes hashtaggel 2024. március 25-ig. Ezt:

Persze nem ez az egyetlen Dűne 2-s videojátékos együttműködés. Decemberben a Call of Duty: Modern Warfare 3-ba kerültek operátor-skinek. A második Dűne-film március 1-jén kerül az amerikai mozikba, Magyarországon várhatóan egy nappal korábban.

Ezt láttad?

A magyar játékosok szerint a párunkkal videojátékozni minőségi együttlétnek számít

×