Az összes klasszikus és eredeti Saints Row játék hatalmas leértékelést kapott az Xbox boltjában, és Xbox One-on és Series X/S-en is lehet játszani.

2024.02.14. – Teljesen megértjük azokat, akik számára óriási csalódás volt a 2022-es Saints Row reboot. Azok, akik imádták és szerették az eredeti sorozatot, nem ezt várták volna. Van egy nagyon jó hírünk azonban azok számára, akik szívesen újra élnék a régi élményeket. Az ÖSSZES régi, klasszikus, jól ismert Saints Row játék most baromi olcsón megszerezhető a Microsoft Store-ból, és szerencsére bár Xbox 360 játékokról van szó, az újabb konzolokon is lejátszhatók. Köszi, visszafelé kompatibilitás!

A Saints Row franchise-ból két olyan cím is akad, ami gyakorlatilag 150 forintért megszerezhető, de a sorozat többi darabja is párezres tétel most. Ez tényleg olyan ajánlat, amit nem szabad kihagyni, ha van egy kis félretett pénzed, amit mondjuk a Mekiben akartál elkölteni. A hat játékból persze nehéz lesz kiválasztani a kedvencet, de ha az összeset megveszed most, akkor sem leszel ott, mintha egy teljes árú AAA-s játékot vettél volna. Az első Saints Row a Grand Theft Auto franchise komoly versenytársaként jelent meg, személyre szabható főszereplővel. A folytatás is erre épített, hiszen a Saints Row 2 az egyik legjobb nyílt világú vígjátékként és paródiaként vált ismertté. Az az irány, amit a második résznél vett, az egyik legemlékezetesebb címmé tette a maga idejében. A The Third pedig arról volt híres, hogy ebben verekedhetünk felfújható műbránerekkel.

Minden elérhető Saints Row akció

Bár a franchise legújabb darabja 2022-ben jelent meg, a Saints Row reboot nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mindenesetre amúgy az új játék is kapott egy erős leértékelést.

Sokan szeretnék amúgy, hogy a régi Saints Row játékok remastered formában is megjelenjenek valamikor. Sajnos a Volition váratlan bezárása miatt ez egy bizonytalan lett. Szerencsére az, hogy a játékok Xbox Series X/S-en is futtathatók, egy kicsit enyhít ezen a fájdalmon. A megfizethető árcédula miatt pedig még jobban érezzük magunkat.

Ezt láttad?

Ingyen játszhatsz ezzel a 8 király játékkal 2024 február közepén

×