A CS2 legutóbbi, nagy frissítése a matricák személyre szabhatóságát is teljesen új szintre emelte. Szerencsére már a weboldalak is segítenek ebben.

2024.02.11. – A Valve 2023 szeptemberében adta ki a véglegesnek szánt Counter-Strike 2 verziót. Ők is tudták, hogy még rengeteg hibajavításra lesz szükség, ám a publikálásnak köszönhetően a visszajelzések száma is nőhetett. Az első hónapokban szinte hetente érkeztek kisebb-nagyobb hibajavítások. Decemberben aztán belassult a lendület, januárban pedig gyakorlatilag frissítés sem érkezett a játékhoz. Okkal lehetett sejteni, hogy a programozók egy nagyobb volumenű csomagot készítenek elő a cég műhelyében. A felhasználók nem is jártak messze az igazságtól, hiszen február hetedikén megérkezett a CS2 első, igazán nagy frissítése.

Kozmetikai tárgyakban ezúttal sem volt hiány, hiszen új kés, friss láda, matricakapszula és egy zenekészlet is érkezett a játékba. Ezen kívül azonban a Source 2 motort is több szinten formálták a Valve programozói. A felhasználói tapasztalatok alapján ezek célt is értek, egyedül az FPS-t sikerült kicsit tovább gyengíteni rengeteg esetben. Nagy eséllyel az elkövetkezendő időszakban erre is gyógyírt szolgáltat majd a cég. Ami azonban szintén kiemelhető, az a matricák személyre szabhatósága. Mostantól 5 sticker is ráférhet egy CS2 fegyverre, ráadásul teljesen szabadon ragaszthatják őket a játékosok.

Így rakhatod ki a neved CS2 matricákból

Ahogy azt sejteni lehetett, az első órákban már rengeteg ötletes vagy vicces Counter-Strike 2 összeállítás született a matricáknak köszönhetően. Szintén nagy népszerűségnek örvend az, amikor a felhasználók a saját nevüket vagy bizonyos szavakat szeretnék kirakni matricákból.

Counter-Strike 2 Sticker Generator - CS2

Counter-Strike 2 Sticker Generator | Az ARPI szó generálása

Jó hír, hogy már ezt is automatizálta valaki. Az alábbi lépésekkel pillanatok alatt megtalálod, hogy mely CS2 matricákkal rakhatod ki a neved vagy a kitalált szót:

  • Látogasd meg a Counter-Strike 2 Sticker Generator weboldalát
  • Írd be a kirakni kívánt szót, felhasználói nevet
  • A weboldal máris több javaslattal is ellát, a matricákat megkattintva pedig a Market oldalukra is dob
  • Ezt követően a megvett matricákat már csak fel kell ragasztani a kívánt fegyverre

Egyre nehezebb a scammerek dolga:

Mostantól még biztonságosabban lehet cserélni, eladni a CS2 skineket

×