Úgy tűnik, humoránál van a Hogwarts Legacy fejlesztőcsapata, hiszem maguk osztották meg a játékban előforduló vicces bakikat.

2024.02.09. – Egy játék fejlesztése bizony nem csak játék és mese, rengeteg munkafolyamat és javítás kell ahhoz, hogy elérje a végleges formáját. Sajnos azonban még így is nagyon sokszor előfordul, hogy a játék megjelenése után sem tökéletes, és a játékosok is kapnak a hibákból. Ez általában nagyon rossz élmény szokott lenni, sőt negatív értékeléseket is eredményezhet. Éppen ezért nagyon tetszik a Avalanche Software hozzáállása, akik a Hogwarts Lagacy egy éves évfordulója alkalmából maguk osztották meg a játék fejlesztése során előforduló vicces hibákat, bakikat. A Hogwarts Legacy 2023 egyik legnagyobb durranása volt, és bár nem volt mentes a hibáktól, a csapat nagyon szép munkát végzett. A most megjelent bakiparádé pedig remekül bemutatja, hogy a játékfejlesztés nem mindig megy a tervek szerint.

Hogwarts Legacy bakik

A Hogwarts Legacy hivatalos Twitter oldalán tehát egy vicces montázst nézhetünk meg, ami a fejlesztés során történt legviccesebb pillanatokba vezet be.  Az csapat által kiválasztott pillanatok a legviccesebb hibákat mutatják be, amikkel a fejlesztők a játék munkálatai során találkoztak. A hatalmasra nőtt arcoktól kezdve, a látszólag két fejet növesztő karakterekig, van itt minden.

Bár a Harry Potter világában játszódó RPG még csak egy éves, máris találgatások folynak arról, hogy érkezik-e a folytatás. Valószínűleg a nagy sikerre való tekintettel igen, bár még valószínűleg sokat kell rá várni. Addig pedig nincs más hátra: ki kell maxolni ezt a játékot!

Borítókép: GameRant

Ezt láttad?

KVÍZ: Screenshot játékból vagy kép a valóságból? – Döntsd el te!

×