Manapság a játékok grafikája is rohamosan fejlődik. Az egyre kifinomultabb technológiáknak köszönhetően elmosódnak a határok.

Az elmúlt években hatalmas grafikai fejlődésen mentek keresztül a videojátékok. 4K felbontás, Ray Tracing, új fényelési technikák, Unreal Engine 5. Csak, hogy a legismertebb mérföldköveket említsük. Manapság már eljutottunk arra a szintre, amikor bizony egy-egy jól sikerült screenshot meg tudja viccelni az embert. Természetesen bizonyos jelek alapján még ma is tetten érhető, hogy számítógépes grafikáról beszélünk, ám egyre jobban mosódnak el a határvonalak.

A mai kvízünk tematikáját is éppen ez adja. Ezúttal is egy olyan kvízről beszélhetünk, ahol nem kell beírással bajlódni, elég csak az eldöntendő kérdésre válaszolni. Ez pedig nem lesz más, mint hogy: játék(motor) vagy valóság látható a képeken. A kvíz végén a modul egy 0-tól 10-ig terjedő skálán visszajelzi, hogy mennyi pontot sikerült elérned. A tíz ponthoz már kiterjedt játékismeretre vagy hatalmas szerencsére lesz szükséged.

Játék vagy valóság?

Loading…

Ha valamiért nem töltene be a kvíz modul, frissíts rá egyet az oldalra vagy kapcsold ki az adblockert!

Ha a Pokémonok világa is érdekel:

KVÍZ: Nem lesz könnyű kitalálni, hogy Pokémon vagy gyógyszer

×