Egy tehetséges francia GTA rajongó a valóságban is újraalkotta a GTA VI előzetesének egyes felvételeit, megmutatva, hogy mennyire valósághű a játék.

2024.02.09. – Bár a GTA VI csak valamikor jövőre fog megjelenni, az eléggé látszik, hogy mennyire lázban tartja a videojátékos közösséget. Olyannyira, hogy valaki még arra is hajlandó volt, hogy szerződést kössön a párjával, hogy ha a játék megjelenik, neki ne kelljen fürödni és napokig csak játszhasson. Egy Youtube-er pedig utazásra szánta le magát miatta. Az biztos, hogy a Rockstar Games mindent megtesz azért, hogy a játék nagyon jól nézzen ki, ami már az első előzetesből is nagyon jól látszik. De hogy mennyire valósághű a trailer, azt egy francia Youtuber is szerette volna bizonyítani.

Így hát CYRILmp4 elutazott Floridába, hogy a valós felvételeket összevesse a játékelőzetessel.

GTA VI – Játék és Valóság

Amint arról Dexerto is beszámolt, a francia YouTuber, CYRILmp4 csak ezért repült el floridai Miamiba, hogy pont olyan felvételeket készítsen, amiket a játék előzetesében is láthatunk. Ebből nem csak az lett egyértelmű, hogy a Rockstar fejlesztői valós helyszínt vettek alapul a játékhoz, de azt is bizonyítja, hogy mennyire valósághűre szeretnék alkotni a játékot. A város strandjairól készült lenyűgöző drónfelvételektől kezdve az utcaképekig minden megdöbbentően hasonlítanak a trailerben látottakra, vagyis CYRILmp4 képes volt hihetetlenül pontos látványvilágot összehozni.

A French YouTuber went to Miami and reshot the GTA VI trailer
byu/EtimmT inGTA6

A Youtube-on pedig azt is megnézhetjük, hogy hogyan készült a nagy mű.

 

Természetesen a videó lenyűgözte a Grand Theft Auto rajongókat. Sokan megjegyezték, hogy a játék jobban néz ki, mint a valóság. Néhány felvételről meg igen nehéz megmondani, hogy melyik valós és melyik a játék. Így aztán a játék iránti várakozás még nagyobb.

Az már köztudott, hogy a Vice City-t a floridai Miami ihlette, a GTA VI eredeti trailere több floridai helyszín előtt is tiszteleg. Sőt még egyes szereplők is valós személyek iterációi, ami miatt még perrel is fenyegették a Rockstart. A floridai Joker például azt követelte, hogy a Rockstar engedje meg neki, hogy megszólaltassa a karakterét a játékban, ha már pénzt nem adnak neki.

Ezt láttad már?

Siess: úgy bezuhant a Bethesda játékok ára, hogy sokkot kapsz

×