Úgy tűnik, hogy egyes játékosok már most nagyon komolyan felkészülnek 2025-re, amikor megjelenik majd a GTA 6. Még a barátnőt is számításba kell venni.

2023.12.16. – Oké, oké, tudjuk, bejelentették hivatalosan is, hogy a GTA VI mikor érkezik, de azért valljuk be, 2025 még nagyon messze van. Ráadásul azt sem tudjuk, hogy az adott éven belül mikor kerül a botok polcaira. Úgy tűnik azonban, hogy a hype már most annyira hatalmas, hogy egyes játékosok már most 2025-re készülnek. Az egyik rajongó például annyira izgatott lett emiatt, hogy

jogi dokumentumot íratott alá a barátnőjével.

Hogy mi?

Igen, egy GTA rajongó konkrétan írásba foglalta terveit 2025-re vonatkozóan, ami bizony érinti a GTA VI megjelenését. Így hát megbeszélte a barátnőjével, hogy ő akkor bizony legalább 7 napig non-stop játszani fog, és ekkor ne kelljen más olyanokkal foglalkozni, mint a fürdés.

Miközben megjelent a GTA VI trailer, egyébként már rekordot is döntött, és milliók elemzik már most a képeket, hogy milyen is lesz a játék. Az azonban, hogy valaki hivatalos dokumentumban tisztázza barátnőjével a megjelenés körülményeit, igen egyedi eset. A szerződésben többek között az áll, hogy a játékos egy hétig zavartalanul játszik majd a GTA VI-tal, amikor az megjelenik.

„Írtam egy párkapcsolati szerződést, ami szerint a megjelenéskor egy teljes héten át játszhatok a GTA 6-tal. Most ráveszem, hogy írja alá”.

A játékos egy videót is közzé tett, amiben hivatalos elmondja, hogy milyen pontokat foglalt bele a szerződésbe, megmutatva, mennyire fontos ez neki.

„A megállapodás értelmében a barátnő a GTA 6 megjelenése után egy hétig egyedül hagyja a barátját, lehetővé téve a barát számára, hogy teljes mértékben kibontakozhasson a játékban.”

Persze nem teljesen egyoldalú megállapodásról van szó, a szerződés azt is tartalmazza, hogy a srácnak napi 30 perc házimunkát is vállalnia kell. Azonban az is benne van, hogy személyes dolgokra, például zuhanyozásra nem fordít sok időt, és a barátnő beleegyezik, hogy ez idő alatt nem panaszkodik a srác higiéniájára. A barátnő, érthetően kevés lelkesedéssel, de végül aláírta a dokumentumot. Hogy kapcsolatuk kitart-e 2025-ig, az már egy teljesen más kérdés…

Ez is érdekes:

Ingyen tölthető egy magyar korcsolyás játék, amiben mehet a freestyle

×