A gender reveal partik hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A kreativitás a Warzone világában sem ismer határokat.

2024.02.06. – Az online játékok bizonyos szabályok és keretek között gyakorlatilag szabad kezet adnak a játékosoknak. Ez alól a battle royale címek, így például a Warzone sem kivétel. A játék lényege továbbra is győzelem, de valójában teljesen mindegy, hogy milyen módon érik el ezt a játékosok. Vannak, akik különböző kihívásokkal tarkítják a meccseket, mások pedig képesek akár hosszú perceket is ülni egy-egy bokorban. Természetesen baráti társaságok esetén még hatványozottabb ez a szórakozási faktor, hiszen legrosszabb esetben is csak a saját játékukat rontják el a mókával.

Szintén vitathatatlan tény a multiplayer játékokat sokan és sajnos jogosan a toxikus viselkedéssel kapcsolják össze. A Call of Duty ilyen téren nem csak hazai, de nemzetközi téren is kiemelkedik. Nem véletlen, hogy az Activision különféle módszerek segítségével igyekszik orvosolni ezeket a helyzeteket. 2023 ősze óta mesterséges intelligencia alapő védelem is segíti őket ebben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetnének üdítő, pozitív kivételek is a Warzone-ban.

Babaváró bulit tartottak a Warzone-ban

COD WZ Gender Reveal
byu/MokBear inCODWarzone

Amerikában hosszú évek óta népszerűek az úgynevezett „gender reveal” babaváró bulik, de hazánkban is egyre több helyen találkozhatunk velük. A lényegük, hogy csak bizonyos emberek tudják a baba nemét, sokszor még a szülők előtt is titok. Az ilyen bulikon pedig ennek leleplezését élhetik át a meghívottak. A leleplezés módja is változik, találkozhatunk egyszerűen kékre vagy rózsaszínre színezett konfettiesővel, de a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen.

Így gondolkodott a fenti Warzone videó készítője is. A friss apuka a barátai számára tartott egy komplett Gender Reveal bulit a játék egyik meccsén. Felhívta őket egy viszonylag biztonságos épület tetejére, majd lerakott maga elé egy rózsaszín és egy kék fegyvert. A Squad többi tagja megfeszülve várta, hogy melyik fegyvert veszi fel a földről, mindezt egy kis füstgránáttal is megfűszerezték. Végül a rózsaszín fegyver került a főszereplő kezébe, melyből kiderülhetett, hogy bizony kislánnyal bővülhet a család. A Reddit és az internet népe imádta a fenti képsorokat, örültek, hogy végre valami pozitív dolgot is láthattak a Warzone közösségi oldalán. Az ötlet azonban nem teljesen új, hiszen már 2021-ben is próbálkoztak hasonlóval. Az azonban biztos, hogy Urzikstan pályáján ez volt az egyik első ilyen, nagyobb visszhangot kapott esemény.

A 2024-es Call of Duty is tartogat még meglepetéseket:

Egyre többet tudhatunk a 2024-es Call of Duty-ról – Ilyen lehet a kampány

×