A modder csapat mégis dolgozik a Marvel’s Spider-Man 2 PC-s portján, és ki is adtak hozzá egy 25 perces gameplay videót. Vannak bajok még.

2024.02.06. – Talán emlékeztek rá, hogy a múlt hónapban egy modder csapat nem tudta kivárni míg a Sony hivatalosan is elhozza a Marvel’s Spider-Man 2-t PC-re, így maguk álltak neki a portolásnak. Aztán persze a Sony közbe szólt, így több modder szépen kihátrált a projektből. Ez persze nem jelenti azt, hogy a csapat egy része ne dolgozna tovább a projekten.

Szóval a csapat nemrég egy 25 perces videót is kiadott a rajongói PC- portról, azonban a dolog még nagyon korai szakaszban van. A nem hivatalos PC-s port tehát egyáltalán nem tökéletes. Hiányzik rengeteg textúra, shader és effekt, bár az teljesen igaz, hogy a PC-port működik. Azt is hozzá lehet tenni, hogy egy-egy része már most jobban néz ki, mint mikor a játék megjelent. Ugyanakkor mindkét videóban látható, hogy a játék még döcög, dadog, ráadásul nincs billentyűzet és egértámogatás. Szóval, jah, ne várjunk fullos játékot.

25 perc gameplay

 

Bár a cikk címéből úgy tűnhet, mintha kicsit bántani akarnánk a port készítőit, egyáltalán nem így van. Figyelembe véve, hogy ez egy nem hivatalos PC-s port, ami egy kiszivárgott PC-s dev buildre épül, hihetetlen amit a csapat ennyi idő alatt elért. Ez elképesztő. Azzal együtt, hogy a Sony már jelezte feléjük, hogy „dádá” lesz.

Természetesen a nem hivatalos PC port fellelhető kipróbálható formában is, de nyilvánvaló okokból linket nem küldünk, még futárral sem! A Sony egyelőre nem jelentette be hivatalosan, hogy készülne a Marvel’s Spider-Man 2 PC-s portja, de mivel a korábbi játékokhoz készült, nagyon valószínű, hogy lesz. A kérdés már csak az, hogy mikor?

Ezt láttad?

Figyelj oda, teljesen INGYEN játszhatod ezt a 7 bizarr és élvezetes játékot

×