Mindenkinek megvan a véleménye arról a nőről, aki nem sokkal gyermeke születése után máris elővette a konzolt a kórházban és tolta a Fortnite-ot.

2023.12.27. – A Fortnite népszerűsége nem csak törelten, de nem is olyan rég, amikor visszatért az eredeti változat, hatalmas ugrott a játékosszám. Az Epic Games novemberben minden idők legamagasabb játékos aktivitását tapasztalta az OG miatt. Szóval nem kell annyira meglepődni azon, hogy az emberek széles körben, kortól, nemtől függetlenül szeretik a játékot, főleg, hogy a Winterfest alatt vannak ingyen jutalmak is. Arról azonban már megoszlanak a vélemények, hogy mikor illik, vagy édemes játszani, és mikor nem.

A neten ugyanis nemrég feltűnt egy videó, melyben egy nő, nem sokkal a szülés után, a szülőszobában úgy, hogy újszülött gyermeke az ágy elején alszik, rögtön tolta a Fortnite-ot. A videó hamar nagy visszhangot váltott ki a neten, amin jól látható, hogy egy PS5-ön fut a Fortnite, mindenki nyugodt, a gyermek megszületett.

Poén vagy nem?

A játékosok körében persze a legnagyobb vitát az váltja ki, hogy helyes-e egy ilyen helyzetben videojátékkal játszani vagy sem? Talán az mindegy is, hogy melyik játékról beszélünk, inkább az elv az érdekes.

  • „Szüksége van arra, hogy a vajúdás okozta stresszt videojátékkal oldja fel, imádom” – írta egy kommentelő.
  • „A mama lazít egy kicsit, amíg a baba alszik, nem látok semmi problémát” – írta egy másik.

Szóval vannak, akik szerint ezzel semmi gond nincs, simán belefér egy kis játék a stresszes szülés után. Mások szerint viszont ez felelőtlenég, és ilyen helyzetben nem a játék, hanem a pici a fontosabb.

  • Ez komoly függőség, ha még az újszülöttre sem tud figyelni” – írta valaki.

A számtalan komment alapján úgy tűnik, hogy a legtöbben díjazzák az ötletet, hiszen a játék kiváló stresszlevezető lehet, megnyugtat és jó időtöltés. Engem sokkal inkább az a kérdés mozgat meg, hogy ezek szerint simán megengedték, hogy a kórházba bevigyék a PS5-öt és csatlakoztassák egy kórházi monitorra? Adom!

Ezt láttad már?

10 kultikus rajzfilmsorozat, amiből zseniális videojáték lenne

×