Ismét itt a karácsony, az Epic Games pedig ajándék tartalmakat osztogat a Fortnite játékosoknak. Köztük egy ingyenes Outfitet is!

2023.12.19. – A Fortnite egyik legnagyobb ereje a kollaborációs eseményeiben rejlik. Nincs még egy olyan játék a piacon, ami képes lett volna valaha akkora médiafigyelmet generálni, mint az Epic Battle Royale-ja. Ezt pedig a hirdetők is látják, így olyan nagyszabású címek is megjelentek  már a Fortnite univerzumában, mint az Avengers, John Wick, a Stranger Things, vagy éppen Batman. A Creative mód népszerűsítésében a Nike segédkezett, de az Epic Store exkluzív Borderlands 3 is megkapta a saját eseményét. Azóta már kismilliárd egyéb kollaboráció látott napvilágot a játék világán belül. A legfrissebb Battle Passben a Family Guy Peterje, na meg bónusz skinként Solid Snake, a Metal Gear-széria hőse is helyet kapott. Vagyis a Fortnite esetén az együttműködések és nagyszabású IP-k megjelenése már evidencia. Az Epic szabályosan sportot űz abból, hogy tényleg minden megtalálható legyen a játékban, amire csak gondol az ember.

Fortnite

Ingyen skin az ünnepekre

Persze ezek mellett saját tartalmakat is gyárt az Epic. Ezek a kozmetikai elemek megvásárolhatók a Fortnite Item Shopon keresztül, vagy feloldhatók a Battle Passnek köszönhetően. Sőt, bizonyos események keretein belül akár ingyen is hozzájuk lehet jutni. Hamarosan itt a karácsony, ekkor pedig az Epic is adakozó kedvében van. Idén is kaptunk ingyen Outfitet a fejlesztőktől, így ha nem szeretnénk pénzt költeni, akkor is feldobhatunk a karakterünkre egy speciális „gúnyát”.

 

Az ingyenes Holiday Boxy Outfit megszerzéséhez csak el kell indítani a játékot, és elnavigálni a Quests menüponthoz. A bal oldalon egy legördülő menü jelenik meg, itt meg kell találni a Daily Gifts-szekciót. Egy kattintás után kapunk egy halom ajándékot (az esemény kezdete óta az összeset), egy rövid görgetés után pedig a Holiday Boxy skint is látnunk kell. Ezután nincs más dolgunk, mint a Locker menüpontban felölteni a speciális ruház és mehet is a játék. Sőt, hála az új LEGO Fortnite játékmódnak, még egy LEGO változatot is kapunk a skinből.

Az ajánlat csak limitált ideig érvényes, december 14 és január 2-a között lehet lecsapni rá. Sietni nem kell, de érdemes minél előbb begyűjteni az ajándékot!

Ezt olvastad már?

Videójátékban próbálhatjuk ki, hogy játszott az emberiség 3000 éve

×