Őrületesen nagy ünnepi akció vette kezdetét az Epic Games Store-ban, amiben nem egy 2023-as remekművet rámolhatunk be különösen olcsón.

Bódi Dániel

2023.12.13. – A nagy rivális Steamet épp csak beelőzve a mai napon elindult az Epic Games Store idei utolsó nagy játékvására, az egészen január 10-ig tartó Holiday Sale, amely keretében több ezer játékkiválóságra és kiegészítőre költhetjük el az épp ilyen esetekre félretett költőpénzt. (Ha jól matekoztam, akkor közel 3000 tétel közül válogathatunk.)

Az akcióban pedig – hogy senkinek egy rossz szava se legyen – egy csomó idei játékremek is helyet kapott, melyeket egészen meredeken jóárasítottak. És nem is kell olyan nagyon sokat visszamenni 2023-ban: rögtön az év egyik legjobbjának kikiáltott, alig másfél hónapja megjelent Alan Wake II-re is piszok olcsón, alig több mint 14.000 forintért lecsaphatunk, ami egy frissen megjelent, a játékvilág legnívósabb díjaival kitüntetett alkotásért egy nevetséges ár. Pláne az, ha aktiváljuk mellé az Epic 4390 forint végösszeg fölött 33%-os extra kedvezményre feljogosító kuponját, amivel a Remedy legújabb remekművét mindösszesen 9536 forintért rámolhatjuk be.

Hát boldog karácsonyt!

De ne siess sehová! Az Epic kuponjával ugyanis a végszámlán kell elszámolni, azaz papíron a kosár többi – maximum 50 – tételéből úgyszintén levonásra kerül, amennyiben persze az Alan Wake II mellett mást is megkívántunk. És már miért is ne pakolnánk tele a tányérunkat minden jóval, hisz az Epic olyan fantasztikus játékokkal rakta tele az akciós svédasztalt, mint a varázslatos Hogwarts Legacy, az erőtől duzzadó Jedi: Survivor, a legendás System Shock remake-je, az alapokhoz megtérő Assassin’s Creed Mirage, vagy sok-sok más mellett az év legméltatlanabbul elfeledett meglepetése, a minden téren különleges és csodálatos Hi-Fi Rush.

De bőven van még mire elverni a pénzünk, de a dolgodat megkönnyítendő nem voltam rest a 75 oldalnyi kedvezményes termék közül kibogarászni az általam legmegérősebbnek vélt szajrékat (melyekből ne feledd: 33% még pluszban lejöhet, ha egyedül, ha más címekkel együtt vennéd):

A teljes akciós katalógust az Epic Games Store ezen oldalán tudod átnyálazni, de még mielőtt felnézel rá, készítsd fel a félelmében remegő pénztárcád is. A következő állomás a Steam téli vására! Ugyanitt pro tipp: ha az alábbi cikkben szereplő akciót kombinálod az Epic ajánlatával, akkor a Deathloop Deluxe Packkal vagy egy ezrest spórolhatsz az Arkane kiváló akciójátékának bővített kiadásán:

899 forintért viheted az elmúlt évek egyik legjobb FPS-ét + 7 másik játékot

×